Çözüldü Leta software şikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xiaq

Gold Üye
İletişim
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @LetaSoftware ve @Davuk )
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık,)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 06.01.2025)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (https://cheatglobal.com/konu/leta-s...-sb-hvci-on-one-click-letasoftware-com.63483/)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (ss ler var gerekirse konuya eklerim)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (kendisinden yaklaşık 5 ila 7 gün önce 1 seferlik spoofer aldım %50 indirim ile ertesi gün spoof patladı ban yedim kendisine bu durumu ilettim ve spooferın patladığını güncelleniceğini söyledi bekledim ürün ile alaklı attığım vouchlarıda sildi bu arada şuanda ürün güncellendi kendisinden key telafisi istedim fakat hakaretler ile karşılık aldım kendisinden şikayetçiyim)

konudan sonra böyle mesaj alıyorum @cukurkopek
image.png

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @LetaSoftware ve @Davuk )
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık,)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 06.01.2025)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (https://cheatglobal.com/konu/leta-s...-sb-hvci-on-one-click-letasoftware-com.63483/)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (ss ler var gerekirse konuya eklerim)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (kendisinden yaklaşık 5 ila 7 gün önce 1 seferlik spoofer aldım %50 indirim ile ertesi gün spoof patladı ban yedim kendisine bu durumu ilettim ve spooferın patladığını güncelleniceğini söyledi bekledim ürün ile alaklı attığım vouchlarıda sildi bu arada şuanda ürün güncellendi kendisinden key telafisi istedim fakat hakaretler ile karşılık aldım kendisinden şikayetçiyim)
Şimdi kendi tarafından bakmayı bırakıp bide satıcı tarafından bakalım mı?

- Key alıyorsun, kullanıyorsun sorun yok banın açılıyor.
- Ertesi gün ürün dt oluyor ban yiyorsun

3. PARTİ BİR YAZILIM ALDIYSAN BUNU KABUL ETMİŞ SAYILIRSIN ZATEN.

Ürün alam ban yiyem ban yiyince tekrar ürün versinler güzel işmiş

Şimdi kendi tarafından bakmayı bırakıp bide satıcı tarafından bakalım mı?

- Key alıyorsun, kullanıyorsun sorun yok banın açılıyor.
- Ertesi gün ürün dt oluyor ban yiyorsun

3. PARTİ BİR YAZILIM ALDIYSAN BUNU KABUL ETMİŞ SAYILIRSIN ZATEN.
bro yanlış anlamada sen ne anlatıyon ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt