Çözüldü LEPTOP VALORANT HWID BAN YEDİM , ANCAK BİOS UPTADE YAPILMIYOR , ÇÜNKÜ TEK SÜRÜM VAR . O YÜZDEN BANIM KALKMIYOR NASIL ÇÖZEBİLİRİM ? (VAN 152 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forc3

Silver Üye
Lenova leptop kullanıyorum . ELimde spoofer var ancak bios update yaapamadıgım için banım kalkmıyor nasıl kaldırabilirim ?

Lenovonun hangi ürününü kullandığına göre değişir gördüğüm bir ürün modelinde bir program ile downgrade yapabildiğini gördüm sürümünü paylaşırsan yardımcı olmaya çalışacağım.

Lenovonun hangi ürününü kullandığına göre değişir gördüğüm bir ürün modelinde bir program ile downgrade yapabildiğini gördüm sürümünü paylaşırsan yardımcı olmaya çalışacağım.
Sistem SKU'su LENOVO_MT_80XM_BU_idea_FM_ideapad 320-17IKB

Sürüm bu

Sürüm bu
sitesine gittiğim zaman tek bir sürüm var. Bunu güncellemek istediğimde aynı sürüm diye hata veriyor ve güncelleyemiyorum

Sürüm bu

sitesine gittiğim zaman tek bir sürüm var. Bunu güncellemek istediğimde aynı sürüm diye hata veriyor ve güncelleyemiyorum
BIOS Sürümü/Tarihi LENOVO 4WCN47WW, 30.06.2020

Sürüm bu

ozaman olmaz ben bir youtube kanalında görmüştüm bir modele downgrade yapabiliyordu youtube a yazarsan bulabilirsin ama downgrade yapamadığın ve özel methodlar kullanmadığın sürece banını kaldırabileceğini pek sanmıyorum :(

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Olm her şey hoş eyvallah tamam da neden konuyu başlığa başlığı da konuya yazdın

Lenova leptop kullanıyorum . ELimde spoofer var ancak bios update yaapamadıgım için banım kalkmıyor nasıl kaldırabilirim ?
İnsyde bios ise bios unlock yapmadan downgrade işlemi yapman biraz zor, keşke hile açmadan önce biraz araştırsaydın. Mail yolu ile vs. iletişime geçersen verebilirler belki eski sürümü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt