Çözüldü Lenovo Anakart Drivers yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanlurfali63

Banned
Birşey sorucam Lenovo anakartım var Valorant
spoofer yapıp bios down yapmak istiyorum ama hiçbiryerde eski sürümlerini bulamadım
lenovo anakartların driverlarının nerden bulunacağı bilen varsa yardımcı olabilirmi anakartım Lenovo lnvnb161216

Birşey sorucam Lenovo anakartım var Valorant
spoofer yapıp bios down yapmak istiyorum ama hiçbiryerde eski sürümlerini bulamadım
lenovo anakartların driverlarının nerden bulunacağı bilen varsa yardımcı olabilirmi anakartım Lenovo lnvnb161216
bulabildinmi dostum bende şimdi arıyacağım aynı anakart

Arkadaşım için arıyorum bende ama hala bulamadım, bulan biri olursa paylaşsın pls

kanka zaten insyde bioslarda valorantta ban kaldırmak neredeyse imkansız gibi bir şey lenovo gerçekten pişmanlık bende pişmanım lenovo kullandığım için
O kadar imkansız denemez aslında Eski sürüm biosunla yeni çıkarttıkları sürüm elinde olursa halledersin En mantıklısı Şuanki driveri yükleyip bilgisayarın bir köşesinde saklayın Yenisi gelince onuda indirin artık eski sürümle yeni sürümünüzde olur her spoof atışınızda kullanırsınız
Çoğu anakart markaları bugüne kadarki tüm driverleri sunuyor Acer drivers yazın bakın mesela var hepsi cidden lenovo hata

O kadar imkansız denemez aslında Eski sürüm biosunla yeni çıkarttıkları sürüm elinde olursa halledersin En mantıklısı Şuanki driveri yükleyip bilgisayarın bir köşesinde saklayın Yenisi gelince onuda indirin artık eski sürümle yeni sürümünüzde olur her spoof atışınızda kullanırsınız
Çoğu anakart markaları bugüne kadarki tüm driverleri sunuyor Acer drivers yazın bakın mesela var hepsi cidden lenovo hata
lenovo iğrenç cidden tek bios sürümüm var yeni bios gelmiyor eski bios yok tek biosta kaldım sürünüyorum bios downgrade de yapamıyorum kafayı yicem çıldırıcam artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt