egekirohan
Gold Üye
Legacy v2.5 Client Source!
Merhaba arkadaşlar,
Hepimiz HVH sunucularında (Survival, OP Faction, vb.) kaliteli bir deneyim sunan sağlam bir client arıyorsunuz. Bu noktada birçok kişinin favorisi olan Legacy v2.5 client’ından bahsetmek istiyorum.
Bu client, gerek performansı gerek işlevselliği ile öne çıkan ve HVH sunucularında fark yaratan bir yazılım. Sizler için büyük bir emek verdim ve Legacy v2.5'in Source kodlarını ele geçirmeyi başardım. Artık bu kaynağı sizlerle paylaşıyorum!
Legacy v2.5’in Özellikleri:
Optimize Performans: Düşük donanımlarda bile maksimum FPS.
Kullanıcı Dostu Arayüz: Basit ve etkili bir kontrol paneli.
Anti-Ban Özellikleri: Sunucularda maksimum koruma.
Source İndir ve Keşfet!
Aşağıdaki bağlantıdan dosyayı indirip projeyi detaylı inceleyebilirsiniz.
İndirme Link:
Client Gösterim: LegacyVideo
Uyarı ve Sorumluluk Reddi
Bu dosyayı indirip kullanmadan önce etik kurallara ve sunucu politikalarına uymanız gerektiğini unutmayın. Yanlış kullanım sonucunda oluşabilecek sorunlar tamamen kullanıcı sorumluluğundadır.
Bu projeyi geliştirirken aldığım destek için teşekkür ederim. Sorularınız veya geliştirme önerileriniz için yorum yapabilirsiniz.
Unutmayın, paylaşmak güzeldir, destek olmak daha güzeldir!
Yorumlarda düşüncelerinizi bekliyorum!
Merhaba arkadaşlar,
Hepimiz HVH sunucularında (Survival, OP Faction, vb.) kaliteli bir deneyim sunan sağlam bir client arıyorsunuz. Bu noktada birçok kişinin favorisi olan Legacy v2.5 client’ından bahsetmek istiyorum.
Bu client, gerek performansı gerek işlevselliği ile öne çıkan ve HVH sunucularında fark yaratan bir yazılım. Sizler için büyük bir emek verdim ve Legacy v2.5'in Source kodlarını ele geçirmeyi başardım. Artık bu kaynağı sizlerle paylaşıyorum!
Legacy v2.5’in Özellikleri:
Optimize Performans: Düşük donanımlarda bile maksimum FPS.
Kullanıcı Dostu Arayüz: Basit ve etkili bir kontrol paneli.
Anti-Ban Özellikleri: Sunucularda maksimum koruma.
Source İndir ve Keşfet!
Aşağıdaki bağlantıdan dosyayı indirip projeyi detaylı inceleyebilirsiniz.
İndirme Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Client Gösterim: LegacyVideo
Uyarı ve Sorumluluk Reddi
Bu dosyayı indirip kullanmadan önce etik kurallara ve sunucu politikalarına uymanız gerektiğini unutmayın. Yanlış kullanım sonucunda oluşabilecek sorunlar tamamen kullanıcı sorumluluğundadır.
Bu projeyi geliştirirken aldığım destek için teşekkür ederim. Sorularınız veya geliştirme önerileriniz için yorum yapabilirsiniz.
Unutmayın, paylaşmak güzeldir, destek olmak daha güzeldir!
Yorumlarda düşüncelerinizi bekliyorum!
Son düzenleme: