LeagueBotNet son sürüm Crâck İsteği (foybot)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

croixinverse

Gold Üye
Forumda var olan foybot lol level botunun yeni sürümü var free veya pro versiyonu cracklenebilir mi?

Free versiyonu 10 levele kadar izin veriyor belki bu ayarlanabilir bilen biri varsa bunu sınırsız yapabilir diye düşündüm.

LİNK:
V.T:

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Crâck isteği yaparken lütfen indirme linkleri ve virustotal ekleyin yoksa konu kapatılacak.

Teşekkür ederim de siteden videoları da izledim tam olarak ne işe yaradığını açıkçası çözemedim..? :D

aga indirme linki virüs total derken o şekilde değil Leaguebotnet.exe var ya cracklenmesini istediğin sürümü dosyatc dosyaupload vs. bir yere yükle bu konuya link at program bu şeklinde ek olarak da Virüstotal sonuçlarını belirt sen direkt site linki bırakmışsın

aga indirme linki virüs total derken o şekilde değil Leaguebotnet.exe var ya cracklenmesini istediğin sürümü dosyatc dosyaupload vs. bir yere yükle bu konuya link at program bu şeklinde ek olarak da Virüstotal sonuçlarını belirt sen direkt site linki bırakmışsın
Hallettim kanka

Yardımcı olabilicek kimse yok mu en azından yapılabilir yapılamaz tarzı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt