🔰 League Of Legends YEXExternal Undetected Script 🔰

Sorik

overrated asf
Efsane Üye
YexExternal - Dominate Rift 4 Win
Herkeze selam öncelikle ,
League of legends oyununda external harici scriptler biliyorsunuzki artık detected ve artık yüksek elodaki script kullananlar external scriptleri kullanıyor.
Benimde rus bir siteden bulduğum YexExternal hilesini indirmek için gerçekten can verdim diyebilirim

vpn ile girebildiğim için sitelerine yarım saat indirmesini bekledim :d herneyse
elimde 2 adet key var keylerle ilgili bilgiler aşağıda mevcut ;
1 Aylık key ; 120 ₺
1 Haftalık key ; 70 ₺
Satın alımlar için özel mesaj yada 60hz hs god#0250 (2 key'de satın alındığı zaman konuyu kapatacağım.)

Kullanımı gayet basit ve modern bir arayüze sahip nugget paketleriyle yapıldığı için.
Satın alan kişiler eminimki videodaki keyi deniyecekler :D fakat her key 1 bilgisayarda çalışıyor yani arkadaşınızla kullanamayacaksınız.

Kullanım ;;

fiyatlar çok güzel lol oynayan birisi olsaydım kesinlikle alırdım umarım müşteri bulursun bol kazançlar 👌

Key yerine sadece dosyayı bana yollasan forumdaki herkese yardımcı olabilirim

1 haftalık key satıldı arkadaşlar btw (@Shiba#7777) hayırlı olsun

Site adı versende bizde alsak oradan şimdi stok bitecek sendeki

ban riski varmı kusura bakmayın script işlerini sadece ban atan (elobuddy) türlerdekini kullandım

keyi satın alan arkadaş bana ulaşsın daha sonra ben kullanılan bilgisayarın donanım hwidini kopyalayıp diger bilgisayarlardada çalışmasını saglayabilirim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt