Jung1330
Uzman Üye
CheatGlobal
Sayın Forum üyeleri.Birkaç gün önce size bu forum sayfasında belirttiğim şeyi an itibari ile bitirdim.Siz ve siz değerli CheatGlobal Ailesi olarak paylaşacağımıSöylemiştim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
.Eğer diyorsanız ben bunun Soruce Kodunu istiyorum onada
ulaşabilirsiniz.LoLRememberV
Single Kullanım :
Karşı Oyuncu hangi büyüyü aldıysa onu alttaki "Sn Cinsinden Yazınız" yerini silip saniye olarak yazın,[Karşıma Hayalet alındığını varsayıyorum]
"Hayalet: 210 saniye " 210 yazıp "Change" butonuna basın ve "Check" butonuna basıp kontrol edin."Sn cinsinden yaz" yerinin altındaki "V" tuşuna basıp sol alttaki "Topmost" Kutucuğunu işarletleyin.
Gördüğünüz gibi "1" olan yer "210000" oldu yani değerimiz doğru "1 saniye = 1000 milisaniye"Ardından oyun içinde gözükmesi için Single a basın
Oyun içinde böyle gözükür.Eğer ekran benimki gibi biraz sol tarafta kalırsa : " Settings > Boyutlandırma " yollarını izleyerek Boyutlandırma penceresine gelin
Burda sizin LoL ünüz nasıl bir pencerede ise seçiniz.Varsayılan:1600x1200[Senin LoL çözünürlüğün yoksa üzülme yorumlarda belirtip çözümü bekleyebilirsin]
Düşman gözünüzün önünde Sıçra veya diğer spell ini atarsa Kutulardaki "D" yada "F" tuşuna bas.Sıçra 300 saniye sonra "F" ise karşı taraf hangi büyüyü seçtiyse o saniye sonra size ses yoluyla iletilir.
İyi Oyunlar SoloQ cu dostum.
Bot++ Kullanım :
Buda Single ın kullanımı ile aynı sadece Sup için 2.ci timer ı girmen yeterli İlk "Sn Cinsinden yaz" yeri Support un , 2."Sn Cinsinden Yaz" ise ADCarry ye aittir.
İkisinide "Change" ve "Change2" ye ardından "Check"e basmayı unutma! Eğer görüntü yine gerideyse "Settings > Boyutlandırma" dan LoL pencereni ayarlayabilirsin.
İlk "D" ve "F" ADCarry e aittir , ikinci "D" ve "F" support a aittir.
Not : Programı "Settings > Exit" dan kapatman daha iyi olur.Bazen Uygulama bugda kaldığından altta çalışabiliyor.
İyi Oyunlar !
14.04.2021Birkaç hatam illaki olmuştur.Bunu lütfen bildirin.Bu Konu ilk Public Konum.Şimdiden Yorumlarınız İçin Teşekkürler Keyifli Oyunlar!
@xmar
BAN YEMEZSİNİZ
Son düzenleme: