Çalışıyor League of Legends Skin Changer / 19.11.2024 Güncel

cihantoprak

одинокий король
Uzman Üye
İletişim
League Of Legends Skin Changer
19.11.2024
Working

(Onay Gelmeden Kullanmanızı Tavsiye Etmiyorum , Yaşanılan Bir Sıkıntıda Ben Sorumlu Değilim)

2-3 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım
kanka 2-3 aydır kullanıyorsun ve ban riskini bilmiyor musun?

ayrıca oyunun kodlarında değişiklik yapıyorsun internal bir changer ban atmama riski var mı sence? bgx bile daha uzun gider full evade ile

ayrıca oyunun kodlarında değişiklik yapıyorsun internal bir changer ban atmama riski var mı sence? bgx bile daha uzun gider full evade ile
tamam söyle öyle yap o zaman

ben bu vanguard geldiğinde kendi sahipleri bile dedect olduğunu söylemişti ama arkadaş ban yedirmediğini söylüyor bide lolde ucuza hile alabileceğim legit takılıp ban yersemde spoofer yada ban kaldırma olayı nasıl oluyo

ben bu vanguard geldiğinde kendi sahipleri bile dedect olduğunu söylemişti ama arkadaş ban yedirmediğini söylüyor bide lolde ucuza hile alabileceğim legit takılıp ban yersemde spoofer yada ban kaldırma olayı nasıl oluyo
banınıız bizim spooferimiz ile sorunsuz kaldırabilirsiniz. script icinde bize ulaşabilirsiniz.

discord.gg/divinesoftware

Düne kadar bende kullanıyordum, bugün farklı hesaba geçtiğim için artık kullanmaya ihtiyaç duymuyorum fakat bir ban durumu yaşamadım şahsen.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt