League of Legends | Orbwalker Script

060611oo

Diamond Üye
Telegram grubunda buldugum bir orbwalker var denedim programın kendisi ara sıra çöküyor ama genel olarak başarılı şekilde çalışıyor ( XMAR Orbwalker kadar iyi değil )

Oyun içi ayarlar

Program ayarları

Siz program ismini değiştirerek kullanabilirsiniz sahibi öyle daha güvenli olur falan diyordu

NOT : Masaüstü ekran çözünürlüğünüz %100 olmalıdır,bazı bilgisayarlar otomatik %125 olarak ayarlı geliyor.
NOT : Program arada bir çöküyor,önce oyunu başlatın sonrasında programı açın,genelde öldüğün zaman bozuluyor baştan açmanız gerekiyor.
NOT : "K" tuşu direkt durduruyor programı." C " tuşu ile kite atıyorsunuz.
Tüm çözünülürlük ayarlarında stabil durumda

UD olup olmadığını bilmiyorum kullanmak isteyen kullanır belki birinin işine yarar altını üstünü okuyup üfler programı düzeltir...
Virüslü olup olmadığının da garantisini vermiyorum bekleyelim önce yetkililer kontrol etsin :)

VT :
Program :

EgsqiG.gif

Çalışıyor emeğine sağlık teşekkürler

ellerinize salık
nihayet buldum ya
saolun valla

Son düzenleme:
Bi bakalım kanka "Çalışıyor" statüs'ü düşerse şüphe etmeden kullanılır. Ellerine sağlık..

Telegram grubunda buldugum bir orbwalker var denedim programın kendisi ara sıra çöküyor ama genel olarak başarılı şekilde çalışıyor ( XMAR Orbwalker kadar iyi değil )

Oyun içi ayarlar

Program ayarları

Siz program ismini değiştirerek kullanabilirsiniz sahibi öyle daha güvenli olur falan diyordu

NOT : Masaüstü ekran çözünürlüğünüz %100 olmalıdır,bazı bilgisayarlar otomatik %125 olarak ayarlı geliyor.
NOT : Program arada bir çöküyor,önce oyunu başlatın sonrasında programı açın,genelde öldüğün zaman bozuluyor baştan açmanız gerekiyor.
NOT : "K" tuşu direkt durduruyor programı." C " tuşu ile kite atıyorsunuz.
Tüm çözünülürlük ayarlarında stabil durumda

UD olup olmadığını bilmiyorum kullanmak isteyen kullanır belki birinin işine yarar altını üstünü okuyup üfler programı düzeltir...
Virüslü olup olmadığının da garantisini vermiyorum bekleyelim önce yetkililer kontrol etsin :)

VT :
Program :

EgsqiG.gif

Çalışıyor tagı gelmeden denemem :d

MAİN HESABIMDA DENEYECEĞİM ÇÜNKİ

Aslında başarılı şekilde banlatmadan çalışıyor ama yeterli ilgiyi ne üyelerden ne de yetkililerden göremedi üzücü :( Umarım çalışıyor tagını alabilir...

ÇALIŞIYOR AMA ARADA KAÇIRIYOR VURMUYOR ETMİYOR

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt