Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RedSpace 

Emekli Mod
league of legends script, lol script, league of legends external script, lol undetected script, lol private script, lol anti ban, league of legends cg script, lol cheatglobal script
1611062956.png

EĞER SCRIPT ÇALIŞMIYORSA BUNLARI KUR! [DOWNLOAD]

SCRIPT STATUS : UNKNOWN (BILINMIYOR)
CG UI Hile sayfasına gitmek için tıklayın.
CG Loader indirmek için buraya tıklayın.

ADDONS DATABASE:
ASSEMBLY NASIL YÜKLENİR? HOW TO INSTALL ASSEMBLY
eLIEdab.png

tFS3aab.png

MZIAaab.png

4arGaab.png

KgFvaab.png

Nasıl Kullanılır
Cheatglobal loaderi indirin ve yönetici olarak çalıştırın. Sonra https://cheatglobal.com/ui/league-of-legends-hacks/league-of-legends-undetected-cg-script
sayfasına gidip "HİLEYİ ÇALIŞTIR" butonuna basıp bekleyin. Hile yüklendikten ve açıldıktan sonra birkaç dakika boyunca hiçbir şeye dokunmadan bekleyin.
Hile açıldıktan sonra ve script launcher'i ekrana geldikten sonra oyun içinde aktif etmek istediğiniz scriptleri seçin. Yada addobs database sayfasını
ziyaret edip beğendiğiniz script eklentilerini programa yükleyin. YourProcess32bit.exe yazan yere CheatGlobal.exe yazın ve gelen mesaj penceresinde
OK butonuna basın. Daha sonra tekrar mesaj kutusu gelecek ve ondada yine tamam butonuna basıp geçin. Program kapandıktan sonra
artık yapmanız gereken birşey yok. League of Legends'a girebilir ve oyun içinde shift tuşu ile menüden ayarlarınızı yapabilirsiniz. İyi eğlenceler!

Videolu Anlatım
Video şuanda hazırlanıyor, en kısa sürede yüklenecektir

Son düzenleme:
İşte buuu dostum Uİ de gördüğümden beri heyecanlıyım.İlk yorumu yazdığım için mutluyum <3 Ve ilk soruyu yöneltmek istiyorum.Güncellemeler düzenli olarak gelicek mi her yamada :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
admijlermi kullanabiliyo sadee bendemi oyle

bakalım dediğiniz gibi çıkacakmı çıkarse noesato script den sonra en iyisi sizinki olur

Menüsü EnsoulSharp'dan Daha Güzel Ve Hoş Kullanımı Basit
Ve Ban Ratesi'de 4-5 Gün Değilde 1 Hafta Felan Olursa Mükemmel Olur
Merakla Bekliyoruz

Ban atmaz ise muhteşem ötesi fevkaladenin fevkinde bir yapım olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt