League of Legends Anticheat Bypass

marfix

MFX Developments ©2019
Diamond Üye
Üzerinde 1.5 haftadır çalıştığım konuyla ilgili bilgileri burda aktarmak istedim.Bu bilgiyi UC forumunda bile arasanız bulamazsınız.Ama ben sizin için tam çözümü vermicem sadece sorunun nasıl çözüldüğü ile ilgili bir bilgi vericeğim.Gerisi size kalmış.

League of Legends'de anti-hook diye bir sistem var.Oyunun belirli bir yerden belirli bir yere kadar olan bütün bytelarını yaklaşık 15-20 saniye arayla kontrol eder.Bunu kontrol etmesinin sebebi bizim gibi hile yazılımcılarının bu bytelar ile oynayıp değiştirme sebebi ve Riot'un buna engel olmak istemesidir.Biz bu byteları belirli addresslere fonksiyonlara hook atmak,program akışını değiştirip parametreleri düzenlemek için kullanırız.Anti-cheati zayıf olan bir oyunda bunu yapabilirsin fakat Lolün anticheati packman buna izin vermez.Dediğim gibi bütün byteları baştan aşağı tarar,eğer 1 byte bile değiştirilmişse oyunu kapatır crash verdirir.Ben ise bu byte kontrolünün yapıldığı yeri Cheat Engine "What access that address" özelliği ile buldum.

image.png

image.png

Kontrol edilecek olan byte'ı ECX registerine koyup sonra herhangi bir yere jump atıyor Anti-cheat.

Peki bunu nasıl bypass ederiz?

Bizim burda yapmamız gereken bu satıra (movzx ecx,byte ptr...) olan yere bir mid-hook atıp kontrol gerçekleştirmektir. ECX+EBX eğer bizim değiştirilmiş byte'ımıza eşit ise bizim burda yapmamız gereken ECX registerinin içine asıl original olan byte'ı yerleştirip sonra jump yapmasına izin vermektir.Yoksa ECX registerinin içinde bizim değiştirdiğimiz byte gider sonra anti-cheat yakalar oyunu crashler.

İnline naked hook'umuz içinde mov ecx , AsılByte işlemi yapmamız lazım.

Peki asılbyte'ı nasıl tutarız elimizde ?

Bir yere hook atarken ilk önce bir std::map oluşturun şu şekilde std::map <DWORD,BYTE> buradaki DWORD değişiklik yaptığınız address olsun byte ise hook atmadan önce değiştirdiniz orjinal BYTE değeri olsun.Yani değiştirdiğiniz bütün BYTE'ları bir map içerisinde tutun ve sonra yukarıda check yapılan kısımda
if DWORD==[ECX+EBX] {
__asm{

mov ecx , AsılByte
}
}

gibi bir işlem yapın.

Dediğim gibi bu bilgiyi UC forumunda bile paylaşmak istemiyorlar.Ben ise bu forumda belki lol için hile yazılımı yapan arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim.

Üzerinde 1.5 haftadır çalıştığım konuyla ilgili bilgileri burda aktarmak istedim.Bu bilgiyi UC forumunda bile arasanız bulamazsınız.Ama ben sizin için tam çözümü vermicem sadece sorunun nasıl çözüldüğü ile ilgili bir bilgi vericeğim.Gerisi size kalmış.

Dediğim gibi bu bilgiyi UC forumunda bile paylaşmak istemiyorlar.Ben ise bu forumda belki lol için hile yazılımı yapan arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim.

:icheckwait::icheckwait:

:icheckwait::icheckwait:
Attığın linkteki 12.20 patchi için geçerli yani 2 ay önce neredeyse şuan 12.23 patchindeyiz. Stub_check adressi değişti. Şuan fix yedi ve çalışmıyor.Ama yinede oraya bakarak nasıl inline hook atıp register değiştirmeyi öğrenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ensoul telegrama atmayan kalmadı ac bypass tarzı şeyleri, priv bir şey olduğunu düşünmüyorum her yerde geziyor

Ensoul telegrama atmayan kalmadı ac bypass tarzı şeyleri, priv bir şey olduğunu düşünmüyorum her yerde geziyor
Jm1Yep.png

Bypass paylaşmayan kalmadı dediğin şeyler için insanlar 2-3k euro para istiyor. Her şey ensoul telegramında paylaşılsaydı ortalık lol script platformundan geçilmezdi :) Bu arada ensoul telegramında ne bypassı paylaşmışlar merak ettim. Benim attığımın ne işe yaradığını bile bilmiyorsun. Telegramda geziyorsa bypasslar foruma at insanlar nasiplensin :)

I got banned in Lol with an Ensoul cheat in the past, maybe it had no bypass ? I hope that if I'm using this one I'll be able to play again with cheat.

I got banned in Lol with an Ensoul cheat in the past, maybe it had no bypass ? I hope that if I'm using this one I'll be able to play again with cheat.
HE ISurse it's has been detected since 2019 and will remain detected for those say I last 2 3 weeks keep playing and you will get banned just you are lucky to have delayed ban that's all but platform injection is detected

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt