Çözüldü LeaderCheats Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emprix

Bronz Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (@LogMane)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (yardımcı ve destek olunmaması iade sağlanmaması)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (27.03.2024 / 29.03.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu :https://cheatglobal.com/konu/leader...tpm-bypass-win-10-11.49522/page-2#post-907596
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;Merhaba 27.03.2024 Tarihinde Leader Cheats (LogMane) adlı satıcının spooferini satın aldım bana bir sorun olursa veya çalışmazsa telafi edilir dediler spooferi aldığım tarih 27.03.2024 fakat ben spooferi 29.03.2024 tarihinde anca açabildim ilk verdikleri spoofer Clover adlı bir markanın spooferiydi ve verdikleri spooferde normal spoofer, efi spoofer, uefi spoofer olmaz üzere hiçbirisi çalışmıyordu hata veriyordu mesaj attığımda ilgilenmiyolardı ve çok geç dönüş yapıyolardı soru sorduğumda ise ilgilenmek yerine size attığımız talimatları yapın 1 adımı bile yanlış yaparsanız keyiniz boşa gider ve çalışmaz şeklinde yaklaşımlarda bulunuyolar verdikleri key ise tamamen trial bir key ilk başta ilgilenmediklerinde ve spoofer çalışmadığında iade istemiştim işte çalışmazsa veya banlatırsa veya herangi bir sorun olursa telafi yapılacağı söylendi bugün ise aynı loader farklı key olmak üzere farklı bi spoofer verdiler efi olarak kullanıyordum ve tpm bypassıda vardı tpm bypass yaptığımda masaüstünde olan hiçbir uygulamayı kullanamıyorum ve oyun içinde oyunu alta bile alamıyorum oyundan çıkış yapmama bile izin vermiyordu görev yöneticisi bu bilgisayar windows search olmak üzere hiçbişey açılmıyor bu sorunumu onlara ilettim ben bilgisayarda bişey yapmak istediğimde veya oyunu alta almak masaüstünden bişey açmak istediğimde power tuşundan sistemi yeniden başlatmak kadar bir işlem gerektirecek tpm bypass görmedim şimdiye kadar alt tarafı 1 tane spoofer efi olarak flashbelleğe boot çıkartacak ve tpm bypassımı yapacak şu kadarcık basit bir işlem için üründe sorun var şuan başka kişilerdede böyle hata veriyor developer ile görüşme yaptım yarın halledelim diyip yarın olduğunda bir kere bile mesaja bakmayıp ertesi gün yazıp yeni key veren ve benim sorunumu çözemeyen bir satıcıdan ürün almamanızı tavsiye ediyorum (verdikleri keyde süreli) ayırca kendi sunucularında eng-chat bölümünde bile kendi aralarında ingilizce konuşuyolar ve spooferi 100den fazla kişi kullanıyormuş (10 dan fazla vouches yok) :D tüm mesajlar videoda bulunmaktadır.

1.PNG
2.PNG

Public olan efi kullanıyorlar bide ya. Normalde her sisteme özel efi vermeleri lazım.
Ayrıca bu erifler kendi spooferınıda değil başkasının spooferını sahibinden habersiz satın alıp satıyor ÇD

Şöyle konuları Çok seviyorum izlemesi çok güzel oluyor bişeyler olucak gibi :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
- Belirlenen süre zarfında iade sağlanılmadığı anlaşılmıştır .

# Kullanıcı Satış & Ticarette Sahtekarlık uyarısı almış akabinde forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılmıştır .

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
- Düzeltme;

iadenin sorunsuz gerçekleştiği haberi gelmiş bulunmaktadır
kullanıcı hakkında uygulanan cezai işlem kaldırılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt