Open Source </> Laze Hwid Kayıt Botunun Yandan Yemişi (sql) </>

gokyy

Diamond Üye

sifre: goky

image.png

sifre: goky

image.png
Pastebin Türkiyede yasaklı ve TurkNet gibi internet sağlayıcıları yada VPN kullanılmadığı sürece girilmiyor. Bu yüzden VPN açmaya üşenen ( bende üşendim ama sizin için yaptım ) insalar için Paste.tc'ye attım.

Kral bir dahakine paste.tc gibi sitelere koyarsan daha iyi olur :) En küçük değişiklik yapmadım bu arada copy paste attım direkt.

Pastebin Türkiyede yasaklı ve TurkNet gibi internet sağlayıcıları yada VPN kullanılmadığı sürece girilmiyor. Bu yüzden VPN açmaya üşenen ( bende üşendim ama sizin için yaptım ) insalar için Paste.tc'ye attım.

Kral bir dahakine paste.tc gibi sitelere koyarsan daha iyi olur :) En küçük değişiklik yapmadım bu arada copy paste attım direkt.
ben pastebın sevıyom

tek yapacagın hareket örnek veriyorum link pastebin/53456 url yi düzenleyip pastebinp/53456 olarak pastebin in sonuna p koyarak girebilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt