Pastebin Türkiyede yasaklı ve TurkNet gibi internet sağlayıcıları yada VPN kullanılmadığı sürece girilmiyor. Bu yüzden VPN açmaya üşenen ( bende üşendim ama sizin için yaptım ) insalar için Paste.tc'ye attım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sifre: goky
ben pastebın sevıyomPastebin Türkiyede yasaklı ve TurkNet gibi internet sağlayıcıları yada VPN kullanılmadığı sürece girilmiyor. Bu yüzden VPN açmaya üşenen ( bende üşendim ama sizin için yaptım ) insalar için Paste.tc'ye attım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kral bir dahakine paste.tc gibi sitelere koyarsan daha iyi olur En küçük değişiklik yapmadım bu arada copy paste attım direkt.
Türk malı kullan lan!ben pastebın sevıyom
mysql ile bağlantılı bir bot yani database ile databasedeki olan hwid ile discorddaki insanları eşleştiriyorsun yani doğruluyorsun sanırım tam incelemedim kodune ise yaradıgını aciklayabilecek var mı
tek yapacagın hareket örnek veriyorum link pastebin/53456 url yi düzenleyip pastebinp/53456 olarak pastebin in sonuna p koyarak girebilirsinPastebin Türkiyede yasaklı ve TurkNet gibi internet sağlayıcıları yada VPN kullanılmadığı sürece girilmiyor. Bu yüzden VPN açmaya üşenen ( bende üşendim ama sizin için yaptım ) insalar için Paste.tc'ye attım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kral bir dahakine paste.tc gibi sitelere koyarsan daha iyi olur En küçük değişiklik yapmadım bu arada copy paste attım direkt.