eiratos
Gold Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
tamamdırDiscorddan yazın konuşalım.
tamamdırDiscorddan yazın konuşalım.
Malesef asus için öncelikle format ve bios up yada down gerekli .asusta format atmadan çalışmıyor mu benim bildiğim spoofu attıktan sonra bios updateni yaparsın format atmadan da oynarsın yani bu şekilde kalkmıyor mu ban
hocam bios update'i anladım da down ne oluyor ve bu asus anakartlarında format mı atmak gerekiyor tüm spooflarda woofer gibi spooferlarda formata gerek yok diyorlarMalesef asus için öncelikle format ve bios up yada down gerekli .
Woofer asus desteklemiyor.hocam bios update'i anladım da down ne oluyor ve bu asus anakartlarında format mı atmak gerekiyor tüm spooflarda woofer gibi spooferlarda formata gerek yok diyorlar
sizde lifetime var mı hocam ve asus desteklemediğine emin misiniz hangi anakartlarda çalışıyor biliyor musunuzWoofer asus desteklemiyor.
Eğer benden alım yapacak olursanız herşeyin yapımında detaylı yardım ediyorum şüpheniz olmasın , formata gerek var .
Asus için lifetimemiz mevcut değil fakat tek seferlik permanent mevcut .sizde lifetime var mı hocam ve asus desteklemediğine emin misiniz hangi anakartlarda çalışıyor biliyor musunuz
Konuyu okuduğuna emin misin ?BANADA SPOOFER LAZIM