ramons
Silver Üye
Arkadaslar Casper marka laptop kullanmaktayim ve oldum olasi laptop'la işimi şarja takılı görüyorum. Bi hayli batarya ömrü de azaldı ama sorun değil benim için. Sorun olan şu girdiğim oyunlarda bazen alt tab atıp google veya discord u açınca pil simgesi şarj edilip edilmediğini gösteriyor yanıp sönüyor anlayacağınız örnek ;
bataryamın ömrü baya bi kısa olduğu için de bu olay olurken hemen pc kilitleniyor şarjı bitik bir şekilde ve oyunlarda geri düşüyorum. Bu durumu önceki adaptörümde yaşamıştım fakat o taktığım andan itibaren her saniye gidip geliyodu . Bu durum ise bazı oyunlarda ve alttabtan googleı açınca gerçekleşiyor. Sizce sorun nedir yeni bir adaptör mu almam gerekli?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bataryamın ömrü baya bi kısa olduğu için de bu olay olurken hemen pc kilitleniyor şarjı bitik bir şekilde ve oyunlarda geri düşüyorum. Bu durumu önceki adaptörümde yaşamıştım fakat o taktığım andan itibaren her saniye gidip geliyodu . Bu durum ise bazı oyunlarda ve alttabtan googleı açınca gerçekleşiyor. Sizce sorun nedir yeni bir adaptör mu almam gerekli?