sadgebyebye
Efsane Üye
Arkadaşlar edebiyat için sunum yapılcak programları açıcak yani zorlamiycak laptop önerisi alabilir miyim bütçem 1-6K arası
İşte o yüzden öneri lazım jddjksaaga banda lazım
1-6K arasına 0 laptop bulunmaz bulunsa bile beterin beteridir. Şuan en düzgün sayılabilecek laptop fiyatları 10K'dan aşağı değildir. Eğer 2. el alırım diyorsan letgodan, sahibinden de falan biraz araştırma yap ve gözüne güzel gelen ürünleri kayıt edip burada yeni bir konu aç ve parçalar hakkında bilgisi olan insanlar ona göre bir yorum yapsın
Pek bir bilgim olmasada birazcık araştırmadan sonra özellikle işlemci konusunda baya bir kötü yorum var. Ben de şahsen ilk defa duydum bu işlemciyi. Ofis kullanımları için pek sorun yaratmaz gibi ama uzun kullanımdan sonra ne yapar hiç bilmiyorum çünkü özellikle işlemci bana pek bilgim olmamasına rağmen kötü geldi.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşuna bakabilir misin bi tek sunum yapıp günlük hayatımda video falan izliyebilsem yeter
şu sistem var 2780 TL güzel gibi sankiPek bir bilgim olmasada birazcık araştırmadan sonra özellikle işlemci konusunda baya bir kötü yorum var. Ben de şahsen ilk defa duydum bu işlemciyi. Ofis kullanımları için pek sorun yaratmaz gibi ama uzun kullanımdan sonra ne yapar hiç bilmiyorum çünkü özellikle işlemci bana pek bilgim olmamasına rağmen kötü geldi.
Evet bu güzel gibi, işlemcisi bana göre biraz eski kalıyor ama seni idare eder diye düşünüyorum. Ekran kartını biraz araştırdım hakkında pek bir şey bulamadım ama bu fiyata güzel gibi geliyor. Eğer elden alma şansın varsa önce gidip yerinde güzelce bi kullanacağın şekilde test etmeni öneririm sonrasında ise sağını solunu iyice kontrol et. Zamanında 2. el bi laptop almıştım adam laptopun sağ tarafını kırmış ve siyah bantla fark edilmeyecek şekilde bantlamış, aldıktan bir kaç hafta sonra fark etmiştim. Eğer kullanımına göre güzelce seni idare ediyorsa ve sağında solunda kırık/çizik vb. şeyler yoksa alabilirsin. Ayrıca laptopu test etmeye gitmeden önce adama laptopu 1-2 saat açık bırakmasını söyle ki bir kaç saat içinde ısınıyor mu ısınmıyor mu o da belli olsunHP LAPTOP İNTEL CORE İ5 3.NESİL İŞLEMCİ 8GB RAM 2.50GHZ 120Gb SSD 500GB HDD 2GB AMD RADEON 7600M EKRAN KARTI VARDIR/ GTA5 OYNAYABİLİRSİNİZ 4GB İNTEL HD EKRAN KARTI(TOPLAMDA 6GB)
şu sistem var 2780 TL güzel gibi sanki
yaramaz bu pcLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşuna bakabilir misin bi tek sunum yapıp günlük hayatımda video falan izliyebilsem yeter