Çözüldü Laptop bios nasıl güncellenir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sergen33

Bronz Üye
Laptopa yeni format attım fakat ilk spooferı denedegımde yeniden uzaklaştırıldın mesajını aldım, simdi manuel olanı deneyeceğim fakat bios nasıl güncelleniyor bilmiyorum

UEFI Bios ise, bir USB’ye anakartınızın resmi sitesinden bios’un en son sürümünü indiriyorsunuz ve gerekli dosyaları USB’ye aktarıyorsunuz. Ardından BIOS’a girip oradan güncelleyebilirsiniz. Anakartınızın marka ve modelini internete yazarak nasıl güncelleneceğini öğrenebilirsiniz.

UEFI Bios ise, bir USB’ye anakartınızın resmi sitesinden bios’un en son sürümünü indiriyorsunuz ve gerekli dosyaları USB’ye aktarıyorsunuz. Ardından BIOS’a girip oradan güncelleyebilirsiniz. Anakartınızın marka ve modelini internete yazarak nasıl güncelleneceğini öğrenebilirsiniz.
anakartım en son 2015'de güncellenmiş spoofer destekler mi acba

anakartım en son 2015'de güncellenmiş spoofer destekler mi acba
Anakartınızın marka ve modeli ney? GIGABYTE ve MSI anakartlarda sorun yaşanıyor eğer onlardan biriyse hiç uğraşmadan yeni spooferı bekleyin derim. Onun dışında denemek isterseniz sorun çıkaracağını zannetmiyorum denemekte fayda var yani.

UEFI bios sürümünü destekliyorsa anakartın marka modelini internete yazarak güncel bir bios dosyasını indir. Detaylı videoları izle öyle yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt