Laptop bellek kullanımı

traction

Diamond Üye
Merhaba arkada sadece Metin2 ve tarayıcı Brave açık şu an %87 bellek kullanımı mevcut sizce normal mi? ve bilgisayarım çok sesli çalışıyor fanı dengeli şekilde çalıştırmama rağmen saçma sapan bi ses var
işletim sistemim Windows 11

Merhaba arkada sadece Metin2 ve tarayıcı Brave açık şu an %87 bellek kullanımı mevcut sizce normal mi? ve bilgisayarım çok sesli çalışıyor fanı dengeli şekilde çalıştırmama rağmen saçma sapan bi ses var
işletim sistemim Windows 11
sistem özelliklerin nedir dostum birde başlangıc uygulamalarını kontrol et bazen otomatık baslangıcta bellek kullanan uygulamalar olabılıyor bendede olmustu format ıle cozdum

16 gb ram var işlemci i7 10750H 2.60 GHz

üç hafta önce format attım aslında
kanka termal macundan dolayı olabılıyor bırde format atmana ragmen boyle ses cıkıyorsa sıstemını bı gozden gecırmen gerekebılır dedıgım gıbı baslangıc uygulamalarını bır kontrol et eger calısan bılmedıgın baslangıc uygulaması var ıse devre dısı bırak

kanka termal macundan dolayı olabılıyor bırde format atmana ragmen boyle ses cıkıyorsa sıstemını bı gozden gecırmen gerekebılır dedıgım gıbı baslangıc uygulamalarını bır kontrol et eger calısan bılmedıgın baslangıc uygulaması var ıse devre dısı bırak
sanırım termal macundan çünkü bayağı zaman oldu değişmeyeli iki sene gibi :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt