Normalde daha sık paylaştığım yerler de var, burada daha az paylaşmanın nedeni çok unpack edebilme potansiyeli olan üyenin bulunmaması. Amacım nam vesaire değil, tamamen eğlence ve hobi. Bu ve türevi platformlara gönderme sebebim ise tamamen zorluğunu ölçebilmek, eksiklerimi tamamlamak ve unpack edebilecek veya ilerleme kaydedebilecek kişileri keşfetmek.Kankı kusura bakma ama neyı amaclıyosun bunu yaparken bılmıyorum ama
Eger yeteneklı reversersen hıle kır paylas bu sekılde namın yurumez amacın bu galıba namın yurusun ıstıyosun ama bu sekılde olmaz bhrdakılerın %80 i CrâckMe unpackme nedır bılmez
Cıdden benı yanlış anlama yol gostermek ıstıyorum eger namın olsun ıstıyorsan herkese faydalj bısey yap hıle kır paylas bu sekılde ad yaparsın
adam doğru yapıyor bence şahsen eğer sürekli böyle şeyler yaptığını ve kimsenin bişey yapamadığını gördüğüm için bu adamın yazılımını satın almıştımKankı kusura bakma ama neyı amaclıyosun bunu yaparken bılmıyorum ama
Eger yeteneklı reversersen hıle kır paylas bu sekılde namın yurumez amacın bu galıba namın yurusun ıstıyosun ama bu sekılde olmaz bhrdakılerın %80 i CrâckMe unpackme nedır bılmez
Cıdden benı yanlış anlama yol gostermek ıstıyorum eger namın olsun ıstıyorsan herkese faydalj bısey yap hıle kır paylas bu sekılde ad yaparsın
kanka eğer unpack edecek üye bulunmuyorsa buraya unpackme atmanın ne yararı var? mesela gitrin reverse x de attın unpackme, kıran adam yazar ne kullanmış nası yapmış diye sende ona göre koeumanı geliştirirsin.Normalde daha sık paylaştığım yerler de var, burada daha az paylaşmanın nedeni çok unpack edebilme potansiyeli olan üyenin bulunmaması. Amacım nam vesaire değil, tamamen eğlence ve hobi. Bu ve türevi platformlara gönderme sebebim ise tamamen zorluğunu ölçebilmek, eksiklerimi tamamlamak ve unpack edebilecek veya ilerleme kaydedebilecek kişileri keşfetmek.
Diğerlerini bilmiyorum nam için yapana da saygım sonsuz, yazarken kibar bir dil kullandığın için de teşekkür ederim ayrıca önerin için teşekkürler.
oraya da attım forumlara da attım. yararlı tavsiyeler alabildiğim değerli kişiler de oldu, daha da geliştirebildim bu sayede.kanka eğer unpack edecek üye bulunmuyorsa buraya unpackme atmanın ne yararı var? mesela gitrin reverse x de attın unpackme, kıran adam yazar ne kullanmış nası yapmış diye sende ona göre koeumanı geliştirirsin.
Awel ne anlatıyonnsanaje adammıstedıyı yerde paylasır uza asabımk bozmakanka eğer unpack edecek üye bulunmuyorsa buraya unpackme atmanın ne yararı var? mesela gitrin reverse x de attın unpackme, kıran adam yazar ne kullanmış nası yapmış diye sende ona göre koeumanı geliştirirsin.
kanka bak cidden seni bi susAwel ne anlatıyonnsanaje adammıstedıyı yerde paylasır uza asabımk bozma