kupondelisi.org | 🍕 Yemeksepeti İndirimli Hesaplar Sadece 8 ₺ 🌭90/60 - 90 TL SİPARİŞE 30 TL ÖDE

SmashPL

Diamond Üye

, para tasarrufu sağlamak amacıyla Yemeksepeti üzerinde indirim tanımlanmış hesaplar sunmaktadır. Bu hesaplar, sitemizde çok uygun fiyatlarla satın alınabilir ve müşterilerimiz yemek yemeye daha fazla para harcamadan sevdikleri restoranlarda keyifli bir yemek deneyimi yaşayabilirler.

artık hizmetinizde! 90/60 İndirimli hesaplarımızı websitemiz üzerinden 8 ₺'ye satın alabilir ve faydalanabilirsiniz.
Bu fırsatı kaçırmayın! Bir sorun yaşarsanız, endişelenmeyin. Discord üzerinden ya da websitemizden destek talebi oluşturarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Online ödeme alt limiti 8.00TL'dir. 24TL altı ödemelerde aracı firma komisyonu size yansıtılır.
Komisyon ödemek istemezseniz lütfen 24.00TL ve üstü ödeme yapınız 50TL ve üstü ödemelerde %16 bonus hediye kazanırsınız.
Örneğin, eğer 50.00TL bakiye yüklerseniz hesabınıza 8TL hediye otomatik yüklenecek.
Toplam bakiyeniz 58TL olacak. Online ödemeleriniz anında hesabınıza bakiye olarak yansır.

discord.gg/Kupondelisi
image.png

Son düzenleme:
dostum ykuponla aynı gibi ne farkı var

Kanka ben burdan alsam sıkıntı yaşamam değil mi ona göre alacağım

+rep ben kullandım çok hızlı destekte veriyorlar güvenilir hem daha ucuz kupon 8 tl diğer yerlerde 16 tl bundan sonra kupondelisindeyim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt