Kripto

sadgebyebye

Efsane Üye
Ben 1000 tl ile binanceden kripto alcam shiba var aklımda ama nasıl kripto cüzdan açıcagım nereden

ve nelere dikkat etmem lazım yardımda bulunur musunuz 14 şubatta başliycagım

İyice araştırmadan kriptoya girmeni hiç tavsiye etmem

Bitcoin farklı cüzdanımı var shiba alcam onun farklı bir cüzdanımı var çok karışık öğrenemedim bir türlü
Evet her kripto para biriminin ayrı cüzdanları var ama bu işi öğrenmeden atılayım deme kesinlikle hata yaparsın. Girmeye çok niyetli isen shiba gibi meme tokenlara da bulaşma derim ve bütün paranı kesinlikle tek coine yatırma

Evet her kripto para biriminin ayrı cüzdanları var ama bu işi öğrenmeden atılayım deme kesinlikle hata yaparsın. Girmeye çok niyetli isen shiba gibi meme tokenlara da bulaşma derim ve bütün paranı kesinlikle tek coine yatırma
trustwallet öğrendim ya kolaymış 1000tl lik alcam 4-5 yıl bekliycem

Ben 1000 tl ile binanceden kripto alcam shiba var aklımda ama nasıl kripto cüzdan açıcagım nereden

ve nelere dikkat etmem lazım yardımda bulunur musunuz 14 şubatta başliycagım
Dostum shiba alırsan kıa vadede kar yapamazsın benim fikrim al o parayı 3 4 yıl unut yada farklı bir olay al sat yap düzgün kripto paylaşımı yapan kanalları izle ve 18 yaşından büyüksen önsatış kovala
ben de acmak ıstoyrum nerden acarım acaba
binance ye gir ve işini gör ordan

altcoinden çok para katlayamazsın babam 10.000 TL Yatırdı düştü şuan çok pişman alacaksan sağlam bitcoin alıcan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt