Konu Tasarımlarım hakkındaki fikirleriniz?

Eowin

Diamond Üye
İletişim
Cheatglobalin çok eski üyesiyim fakat formu yakın zamanda aktif kullanmaya başladım daha öncesinde bir satış konusu açmıştım fakat tasarımların görünümüne göre fiyatları yüksek bulunduğu için kaldırdım. Kendi adıma bir kaç revizyona giderek daha farklı işler ortaya koymaya başladım fikirlerinizi merak ediyorum.

Diğerlerinin boyutları çok büyük olduğu ve konuda fazla yer kaplamasını istemediğim için direkt behance linkini bırakıyorum

Çok hoş dostum ellerine sağlık fontlardan renk paletlerine hepsi çok kaliteli seçilmiş.

Çok hoş ve güzel duruyor, bunu bir satıcı gözünden de görmek isterim acaba onlar ne der buna. Sadece benim gözüme biraz fazla hoş gözüktü hareketleriyle, elinize sağlık bir de keşke o zamanlar da aktif kalsaydınız hesabınız 2019 aitmiş şuana kadar Efsanevi üye olmuştunuz herhalde :dancebear:

Güzel ama fontlara ve align kısımlarına dikkat et ;)

Çok hoş ve güzel duruyor, bunu bir satıcı gözünden de görmek isterim acaba onlar ne der buna. Sadece benim gözüme biraz fazla hoş gözüktü hareketleriyle, elinize sağlık bir de keşke o zamanlar da aktif kalsaydınız hesabınız 2019 aitmiş şuana kadar Efsanevi üye olmuştunuz herhalde :dancebear:
Farklı sebeplerden dolayı aktiflik sağlayamadım.

Sürekli kendimi geliştirip yeni şeyler deniyorum, şuana kadar sadece 1 satıcı ile çalıştığım için genelde aynı şema üzerinden ilerdim fakat farklı insanlarla da çalışıp onların da isteklerine göre yeni şeyler üretmek isterim.

Güzel ama fontlara ve align kısımlarına dikkat et ;)
Fontlar ufak bir revizyonla halledilebilir, ama hizalama konusunda sana katılıyorum. İşlerimi teslim ettikten sonra bile dönüp baktığımda kendi hatalarımı görebiliyorum bu konuda her çalışmada daha dikkatli oluyorum artık, yavaş yavaş hallolur o da artık.

Cheatglobalin çok eski üyesiyim fakat formu yakın zamanda aktif kullanmaya başladım daha öncesinde bir satış konusu açmıştım fakat tasarımların görünümüne göre fiyatları yüksek bulunduğu için kaldırdım. Kendi adıma bir kaç revizyona giderek daha farklı işler ortaya koymaya başladım fikirlerinizi merak ediyorum.

Diğerlerinin boyutları çok büyük olduğu ve konuda fazla yer kaplamasını istemediğim için direkt behance linkini bırakıyorum

Eline sağlık
Behancede ki design 1 hoşuma gitti güzel çalışma fakat renk ve tonlara biraz daha farklılık katabilirsin.

Çalmasan iyiydi xd

Proof:

2UDOEeE.gif

sK8W4O2.gif

mCH1C0z.gif

uGQfoLl.gif

eQUlQx5.gif

Çalmasan iyiydi xd

Proof:

2UDOEeE.gif

sK8W4O2.gif

mCH1C0z.gif

uGQfoLl.gif

eQUlQx5.gif
Evet esinlenerek yapıyorum doğrudur. Farklı forumlarda gördüğüm tasarımları deneyerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Paylaştığım içerikti görseli de parayla yapmadığın için bir çalma söz konusu değil sadece deneyerek geliştirmeye çalışıyorum kendimi

Merhabalar hocam tasarımlarınız hoşumuza gitti discord _naiva_ eklerseniz sevinirim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt