bir sorun yok neden paylaştığımıda belirttimkonuda bunların(mh gibi başka forum logları) paylaşılmasını yasak sanıyordum bende yaparım 3-5 paylaşım artık elinize sağlık
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Txt dosyası olduğu için virüstotal atmaya gerek duymadım
@Massacresd @flesyx Yanımda bulunan kardeşlerimede ek olarak teşekkür ederim.
cümleten hayırlı forumlar ve iyi eğlenceler son zamanlarda artan dislike mevzuları bu kücük kafalı arkadaşlar yüzünden oluyordu
Profilimi ziyaret ederseniz makbule geçer kardeşlik
Ne yapıcaz bunları diye soracak için benim için sadece anlık bir eğlenceydi ve sonra durumu fark edip dahada cok sinirlendim bu arkadaşlara ne yapsam mübahtır bunu bende biliyorum ama bu arkadaşlar için son paylaşımım olacak keyfinize bakın toxic atabilirsiniz gidin flame leyin
MOPQWFPMOQWGMOP la oglum şu yazdıklarımı okuyun la bekle özelden atayım sanahesapların hepsi yeni açılmış boş hesaplar 50ye yakın denedim ugrasılmaz
yapıştır dcdenMOPQWFPMOQWGMOP la oglum şu yazdıklarımı okuyun la bekle özelden atayım sana
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Txt dosyası olduğu için virüstotal atmaya gerek duymadım
@Massacresd @flesyx Yanımda bulunan kardeşlerimede ek olarak teşekkür ederim.
cümleten hayırlı forumlar ve iyi eğlenceler son zamanlarda artan dislike mevzuları bu kücük kafalı arkadaşlar yüzünden oluyordu
Profilimi ziyaret ederseniz makbule geçer kardeşlik
Ne yapıcaz bunları diye soracak için benim için sadece anlık bir eğlenceydi ve sonra durumu fark edip dahada cok sinirlendim bu arkadaşlara ne yapsam mübahtır bunu bende biliyorum ama bu arkadaşlar için son paylaşımım olacak keyfinize bakın toxic atabilirsiniz gidin flame leyin
basliği oku fark edip değiştirenler olmuştur illakihepsi checklimi
tamamdırbasliği oku fark edip değiştirenler olmuştur illaki