Kod Yardım

HTS

_1kez
Efsane Üye
öncelikle bilmiyom gibi saçma yorum yapmayın

kodun amacı Team Fortess 2 için bir glow hilesi fakat nedense hile çalışmıyor neden çalışmadığını bilen yazarsa iyi olur yada elinde hazır tf2 source codu olan bana atarsa çok iyi olur :)

Kod:

#include "memory.h"

#include <thread>

namespace offsets
{
// client.dll
constexpr auto dwLocalPlayer = 0xC3F6C0;
constexpr auto dwEntityList = 0xC4D1EC;
constexpr auto dwGlowObjectManager = 0xBD7BD4;

// entity
constexpr auto m_iTeamNum = 0x0B0;
constexpr auto glowIndex = 0x10488;
}

int main()
{
auto mem = Memory{ "hl2.exe" };

const auto client = mem.GetModuleAddress("client.dll");

while (true)
{
const auto localPlayer = mem.Read<std::uintptr_t>(client + offsets::dwLocalPlayer);
const auto glowObjectManager = mem.Read<std::uintptr_t>(client + offsets::dwGlowObjectManager);

for (auto i = 0; i < 64; i++)
{
const auto entity = mem.Read<std::uintptr_t>(client + offsets::dwEntityList + i * 0x10);

if (mem.Read<std::uintptr_t>(entity + offsets::m_iTeamNum) == mem.Read<std::uintptr_t>(localPlayer + offsets::m_iTeamNum))
continue;

const auto glowIndex = mem.Read<std::int32_t>(entity + offsets::glowIndex);

mem.Write<float>(glowObjectManager + (glowIndex * 0x38) + 0x8, 255.0f); // r
mem.Write<float>(glowObjectManager + (glowIndex * 0x38) + 0xC, 255.0f); // g
mem.Write<float>(glowObjectManager + (glowIndex * 0x38) + 0x10, 255.0f); // b
mem.Write<float>(glowObjectManager + (glowIndex * 0x38) + 0x14, 255.0f); // a

mem.Write<bool>(glowObjectManager + (glowIndex * 0x38) + 0x27, true);
mem.Write<bool>(glowObjectManager + (glowIndex * 0x38) + 0x28, true);
}

std::this_thread::sleep_for(std::chrono::milliseconds(1));
}

return 0;
}

Kodları okuyup anlamadıktan sonra neden çalışmıyor deme

Bu mesajı yazıyorsam demek ki birşey biliyorum ki yazıyorum
tamam knk kızma sadece öğrenmek istedim :D bir sorun yok yani bu arada bişey soracağım oyun hilesi yazabilmek için örneğin valorant bilgi alıp öğrenebileceğim bir yer video vs. var mı önerebileceğin

tamam knk kızma sadece öğrenmek istedim :D bir sorun yok yani bu arada bişey soracağım oyun hilesi yazabilmek için örneğin valorant bilgi alıp öğrenebileceğim bir yer video vs. var mı önerebileceğin
Önce yazılım dillerini öğrenmen gerek memory için c++ c#’la fazla birsey yapamazsın öğrendikten sonra ce kullanımı falan öğrenebilirsin değer bulmayı fln bunla alakalı youtube da oldukça video var

debug etmeyi dene ya da memory.h ver ben deniyim çalışıp çalışmadığını

Önce yazılım dillerini öğrenmen gerek memory için c++ c#’la fazla birsey yapamazsın öğrendikten sonra ce kullanımı falan öğrenebilirsin değer bulmayı fln bunla alakalı youtube da oldukça video var
son bir isteğim olacak gerçekten not almak için söylüyorum bana bir liste yapar mısın şunu şunu öğren online platformlar için ve ne kadar zaman ayırmam lazım bro gerçekten öğrenmek istiyorum

son bir isteğim olacak gerçekten not almak için söylüyorum bana bir liste yapar mısın şunu şunu öğren online platformlar için ve ne kadar zaman ayırmam lazım bro gerçekten öğrenmek istiyorum
C# dilini öğren
Cheat engine kullanmayı öğren
Assault gibi oyunlara hile yapmaya başla gerisi gelecektir
vanguard gibi kernel seviyesinde olan anti cheat’lere hile yapman için baya zaman ayırman gerekecek c++ dili içinde aynı şey geçerli

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt