bulamadım kanka sen biliyosan önerseneyzen | tech diye tiktok hesabı var bak istersen orası ıyı gıbı duruyor detaylı bılgı verıyor mouse klavye ıcın
attach shark alma sakın onu soyleyeyım bende logitech pro superlıght x var ama f/p dıyemem sarjı 1 gun dayanıyor ve ben kırdım daha onceden garantı ye almadılar yenıden aldım o yuzden keske baska bırsey alsaydımbulamadım kanka sen biliyosan önersene
tech klavye yazdınmı çıkar ya nası bulamadınbulamadım kanka sen biliyosan önersene
Evet isteğe bağlı modlu %60 ve %100 klavyelerim mevcut.@oQeF modlu klavye satıyor diye biliyorum
%60 beyaz redswitch rgb kaca sararsin usta bide modlu dedigin ne tam olarakEvet isteğe bağlı modlu %60 ve %100 klavyelerim mevcut.
Beyazlar kalmadı, mavilerden kaldı, poron kaplama double layer şeffaf switchler lubeli, ses yalıtım malzemesi ve shunt mod yapılı anakartlı oluyor.%60 beyaz redswitch rgb kaca sararsin usta bide modlu dedigin ne tam olarak
Mavinin hangi tonu fotoğrad atar mısın, birde Kıbrıs'a yollayamazsın değil miBeyazlar kalmadı, mavilerden kaldı, poron kaplama double layer şeffaf switchler lubeli, ses yalıtım malzemesi ve shunt mod yapılı anakartlı oluyor.
1100Tl'ye veriyorum.