klasgame.com - Klasgame Hakkında Yorumlar - Güvenilir mi ?

Reacher

Official Account
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
klasgame.com - Klasgame Hakkında Yorumlar - Güvenilir mi ? Klasgame Şikayetleri

klasgame.png

Klasgame Hakkında;
Klas Digital Teknoloji Hizmetleri güvenli, hızlı ve kolay ödeme yöntemleriyle kullanıcılarına E-pin, oyun içi ürünler, ilan işlemlerinde aracılık, yayıncılar için bağış hizmetleri sunmakta. Tecrübeli, azimli ve çözüm odaklı operasyon ve destek ekibi sayesinde kullanıcılara 7/24 canlı destek sağlamakta ve distribütörlüğünü yaptığı birçok ürünün satış hizmetini vermekte. Misyonu; kullanıcılara oyun içi ürünler, e-pin ve ilan ürünlerini en hızlı ve en iyi fiyat garantisi ile sunmak, müşterilerine aldıkları ürünün satış öncesi ve sonrası sağladığı destek ile en yüksek kalitede hizmet sağlamaktır.

Çeşitli oyun parası ürünleri satışı yapan site ile ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

Site Adresi:

Güvenilir bir kaç kez epin alış verişi yapmıştım. Yayıncılarında sıkla kullandığı platforum

toplamda 20-30k aralığında bir alışverişim oldu problem yaşamadım.Son 1 senedir aktif olarak kullanmıyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
güvenilir hiç bi sıkıntı yaşamadım

kesinlikle güvenilir site. lole rp elmıştım burdan. hızlı ve güvenilir

4 defa 4350 vp aldım gayet güvenilir ayrıca hızlı teslimat yapıyorlar

ben bir ara epin almıştım sorunda yaşamadım hatta bazı yayıncılar bir ara tanıtımını yapmıştı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt