d0landırıcı konumu kirletme ötede havlacevaplaya bilirmi bitişik olacak kardeşim
Çakal gibi dostum olacağına, Aslan gibi düşmanım olsun. O çakallar kendini i biliocevaplaya bilirmi bitişik olacak kardeşim
kankam malmısınız konu açmışız boş boş yorum yapıyorsun yok o cakal yok bu cakal ekmek almaya giderken yere bakıyorsun ezik burda millete ateşlenmeÇakal gibi dostum olacağına, Aslan gibi düşmanım olsun. O çakallar kendini i bilio
'i bilio' değil 'iyi biliyo'' olucak kardeşim
iiiÇakal gibi dostum olacağına, Aslan gibi düşmanım olsun. O çakallar kendini i bilio
'i bilio' değil 'iyi biliyo'' olucak kardeşim
auth.gg gibi sistemleri kullanmak daha çok işine gelicektir bunu düzeltmesi zor gibi gözüküyor
GPT'den yardım aldım nasıl yaparım diye bana api kurmamı ve one göre key oluşturmamı vb söyledi çöı yeniyim bu projeyide öğrenme amaclı yapıyorum bilgisi olan cevaplaya bilirmi
şimdiden teşekkür ederim
program benim değil peki bu attığın siteyi programa nasıl entegre edicemauth.gg gibi sistemleri kullanmak daha çok işine gelicektir bunu düzeltmesi zor gibi gözüküyor
sana ne oluyor neye kudurdun bu kadar ezik falan ?kankam malmısınız konu açmışız boş boş yorum yapıyorsun yok o cakal yok bu cakal ekmek almaya giderken yere bakıyorsun ezik burda millete ateşlenme