Kendi hilemi yapmak istiyorum. (Yardım)

YouTubeNympex

Gold Üye
Kısacası kernel TECH vb sürücü ile çalışan hazır source ile kendi hilemi çıkarmak istiyorum kendim ve arkadaşlarımın kullanması için öğrenmem gereken şeyler var offset güncelleme şifresiz hilenin source çıkarma veya source exe haline getirme ve benzeri bunları öğretebilecek biri bana ulaşabilir mi? (KARŞILIĞI VERİLECEKTİR!)

C# ve vb.net in sourceleri şifreli değilse okunabilir. ama kernel için önce yazılım öğrenmen şart. 2-3 yılda hepsini öğrenirsin

herhangi bir source bildlediğinde büssürü hata çıkabilir. o yüzden önce ingilizce öğrensen yazılımı + hataları daha iyi kavrarsın

Yardımcı olabilirim kendi driverim var yakında ücretli c++ driver, hile pasteleme offset güncelleme ile alakalı ücretli videolar yayınlayacağım ulaşabilirsin zuenz #4030

Kısacası kernel TECH vb sürücü ile çalışan hazır source ile kendi hilemi çıkarmak istiyorum kendim ve arkadaşlarımın kullanması için öğrenmem gereken şeyler var offset güncelleme şifresiz hilenin source çıkarma veya source exe haline getirme ve benzeri bunları öğretebilecek biri bana ulaşabilir mi? (KARŞILIĞI VERİLECEKTİR!)
nympex kanki sen zaten valo kek satan biri değil misin (karıştırmıyor isem) wmp kurucu falan filan

Bu konu hakkında bilgisi olan birisi bence foruma özel videolu ders vs çekebilir yararlı olabileceğini düşünüyorum tabi bu benim şahsi düşüncem

kanka detaylı ugrasman bi gecmisin olmalı yoksa direk ha demeyle birseyler yapamazsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt