siplasplas
Diamond Üye
Beyler kaliteli combolist yapmak istiyorum fakat combolist yapma açısında çok bi bilgim yok bu işlerden anlayanlar varsa yardımcı olabilirimi forum veya discord üzerinden
database patlatBeyler kaliteli combolist yapmak istiyorum fakat combolist yapma açısında çok bi bilgim yok bu işlerden anlayanlar varsa yardımcı olabilirimi forum veya discord üzerinden
o kadar oldugunu zannetmiyorum dostum internetde bazı methodlar var fakat verdikleri uygulamalar ratlıkaliteli method satanlar var . türkler dışında tabi fiyatlar 300$ 600$ aralığı
uygulamayla falan combo olmaz priv olucak kaliteli istiyosano kadar oldugunu zannetmiyorum dostum internetde bazı methodlar var fakat verdikleri uygulamalar ratlı
madem anlıyorsun bu kadar neden yardımcı olmuyorsun ? mesela nasıl bir yol izlememi söyleyebilirsin yada herhangi bir kaynak atarsın yada olmadı discord atarsın konuşuruz elinden geleni yaparsınuygulamayla falan combo olmaz priv olucak kaliteli istiyosan
madem anlıyorsun bu kadar neden yardımcı olmuyorsun ? mesela nasıl bir yol izlememi söyleyebilirsin yada herhangi bir kaynak atarsın yada olmadı discord atarsın konuşuruz elinden geleni yaparsın
Yardımcı olmuş zaten senin için çözüm olmasa da bu da bir yardımcı olmaktır.kaliteli method satanlar var . türkler dışında tabi fiyatlar 300$ 600$ aralığı