Java Projemdeki Sınıflarımı Nasıl C++'da JNI Kullanarak Jvm'e Enjekte Ederim?

Wrandex

Gold Üye
Arkadaşlar ben her zaman dediğim gibi Cr ve So'ya Hile yapmaya çalışıyorum, bir inject yöntemi daha buldum işte agent gibi, şimdide sorum konunun başlığı işte... konuyla alakalı cümle yazın cevap yazın boş yorum yapmayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar ben her zaman dediğim gibi Cr ve So'ya Hile yapmaya çalışıyorum, bir inject yöntemi daha buldum işte agent gibi, şimdide sorum konunun başlığı işte... konuyla alakalı cümle yazın cevap yazın boş yorum yapmayın
Kimse bilmiyomu yaw

Kimse bilmiyomu yaw
public class Main {
static {
System.loadLibrary("YourLibraryName"); // bu senin C++ kodunun derlenmiş kütüphanesini yükler
}

public static native String nativeMethod();

public static void main(String[] args) {
String result = nativeMethod();
System.out.println(result);
}
}

Java sınıfıni çalıştırdığında, C++ JNI kodun otomatik olarak çağrılacak ve işlem yapacaktır.
#include <jni.h>

extern "C" {
JNIEXPORT void JNICALL Java_SampleClass_sampleMethod(JNIEnv *env, jobject obj) {
jclass clazz = env->GetObjectClass(obj);
jmethodID methodId = env->GetMethodID(clazz, "sampleMethod", "()V");
if (methodId == NULL) {
return;
}

env->CallVoidMethod(obj, methodId);
}

public class Main {
static {
System.loadLibrary("YourLibraryName"); // bu senin C++ kodunun derlenmiş kütüphanesini yükler
}

public static native String nativeMethod();

public static void main(String[] args) {
String result = nativeMethod();
System.out.println(result);
}
}

Java sınıfıni çalıştırdığında, C++ JNI kodun otomatik olarak çağrılacak ve işlem yapacaktır.

#include <jni.h>

extern "C" {
JNIEXPORT void JNICALL Java_SampleClass_sampleMethod(JNIEnv *env, jobject obj) {
jclass clazz = env->GetObjectClass(obj);
jmethodID methodId = env->GetMethodID(clazz, "sampleMethod", "()V");
if (methodId == NULL) {
return;
}

env->CallVoidMethod(obj, methodId);
}
saol birde, şimdi benim jar projemde birden fazla sınıf olacak, sadece main sınıfımı mı yüklesem jvm'e olur mu yoksa hepsini mi?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt