Java CrâckMe (KENDIME AIT OBF SKID OBF DEGIL)

avezl

Gold Üye
Ben spartan ac nin sahibi arkadaşımla iddalaştık kırarlar dedi bende dedim 3 tane string obf vb vb var 2 tanesi benim 1 tanesini bruh dan çaldım

Ben spartan ac nin sahibi arkadaşımla iddalaştık kırarlar dedi bende dedim 3 tane string obf vb vb var 2 tanesi benim 1 tanesini bruh dan çaldım

Skid obf dediğim skidfusactor degil

la şimdi kirdim desem ayıp olur oyuzden demiyorum cok basit bi sistemi var kodun içinde bütün decrpytion sistemi sadece 2 3 kod ile dead codeleri silerek cogu kodu deobf edebilrisiniz basit değilmi bu

la şimdi kirdim desem ayıp olur oyuzden demiyorum cok basit bi sistemi var kodun içinde bütün decrpytion sistemi sadece 2 3 kod ile dead codeleri silerek cogu kodu deobf edebilrisiniz basit değilmi bu
dene.

kırsan dmden kırdım kırdım diye yazardın tanıyorum seni

biliyorum sadece soruyorum kolay mi kiriliyor bizde kullaniyoruz
skidin algoritması public oldugu için kırarlar

Son düzenleme:

el atmayı çok isterdim de paste projelere el atmıyorum..

biseyi kırın diye neden bir insan atar çok merak ediyorum ben kıramazsam baskası gelir kırar yani sen kırılmazmı zannediyorsun bu dosyaların garip bisey neden böyle bisey istiyorsun dosyanın koruma seviyesinimi ölçüyorsun

biseyi kırın diye neden bir insan atar çok merak ediyorum ben kıramazsam baskası gelir kırar yani sen kırılmazmı zannediyorsun bu dosyaların garip bisey neden böyle bisey istiyorsun dosyanın koruma seviyesinimi ölçüyorsun
el atmayı çok isterdim de paste projelere el atmıyorum..
merhabalar 2 nizede cevap vereyim 1. overdose ile beraber yaptık daha fazlasını overdose yaptı ama 2. obf seviyesini ölçüyorum dedim ya

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt