İtemSatışta satılan OwO Hunting Bot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukurkopek 

xXx
Kurucu
İletişim
OwO Hunting V6 YENİ SÜRÜM {Ban Riski Yok} başlıklı ilanı 25 Eylül 2022 , 10:26 tarihinde 19.99₺ karşılığında satın aldınız.
Satın aldığınız ürüne bildirimlerim sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teslim Edilen Stok
kurulum videosu :
https://www.youtube.com/watch?v=q2ViPL4FK0w

Kim olarak görmek istiyorsan görebilirsin ;) Ama çok fazla ilgi çekmeye çalışma. Tamam anlıyorum ergenlik dönemine biraz geç girmiş olabilirsin. Tamam real hayatında kimse, ailen dahil sana ilgi göstermiyor olabilir. Ama bu ilgi beklentini real hayata odaklandırırsan senin için daha sağlıklı ve tatmin edici olacağını düşünüyorum. İlgi çekmek için saçma saçma triplere girmeye gerek yok. DM'den ayrıl'a bas, beni uğraştırma.

Kim olarak görmek istiyorsan görebilirsin ;) Ama çok fazla ilgi çekmeye çalışma. Tamam anlıyorum ergenlik dönemine biraz geç girmiş olabilirsin. Tamam real hayatında kimse, ailen dahil sana ilgi göstermiyor olabilir. Ama bu ilgi beklentini real hayata odaklandırırsan senin için daha sağlıklı ve tatmin edici olacağını düşünüyorum. İlgi çekmek için saçma saçma triplere girmeye gerek yok. DM'den ayrıl'a bas, beni uğraştırma.
Kanka tamam.

DSKIG0JDFSMIHDFOUINH

bi ara aldıydım bundan afk bıraktıydım çarı bota düşüp ban yedim ve cok uzun sürmedi 2-3 saat içnide

adam akıllı kazandırmıyor ya 1 saattir açık 300 owo parası kazandırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt