Creamy

b o m b a s t i c
Diamond Üye
#

Moderatör tarafında düzenlendi:
QI0wd6.jpeg

Durum : 26.02.2023 Çalışıyor
Not :
Hile bana ait değildir, elimde olduğu için ve bulunması zor olduğu için paylaşıyorum.

:turkish: Hilenin Özellikleri

• Auto Clicker : Sol tıka basılı tutarsanız otomatik vurmaya başlar + Açma, Kapatma tuşu eklenebilir.
• Right Clicker : Sağ tıka basılı tutarsanız otomatik block koymaya başlar + Açma, Kapatma tuşu eklenebilir.
• Configs : Kendi ayarlarınızı yapıp kaydedebilirsiniz + Önerdiğim hazır ayarları kullanabilirsiniz.
• Reach : Rakibe normalden daha fazla block öteden vurmanızı sağlar. (Çalışıp çalışmadığı denenmedi ve ban riski olabilir)
• Velocity : Rakip size vurduğu zaman geri sekmezsiniz. (Çalışıp çalışmadığı denenmedi ve ban riski olabilir)
• Misc : Renk ayarını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

:turkish: Hilenin Kullanımı
Hileyi alt tarafta ki linkten indirin.

• Rar'ın içerisinde ki klasörü masaüstüne çıkarın.
• Oyuna girin (SonOyuncu + Craftrise)

• Masaüstüne dönüp hileyi çalıştırın ve kullanmaya başlayın.

NOT : OYUNU AÇMADAN HİLEYİ AÇAMAZSINIZ İLK ÖNCE OYUNU AÇIP SONRA HİLEYİ AÇMANIZ LAZIM

:english:
Features of the Cheat
• Auto Clicker :
If you hold down the left click, it starts hitting automatically + On, Off button can be added.
• Right Clicker: If you hold down the right click, it starts to block automatically + Open, Close button can be added.
• Configs: You can make and save your own settings + You can use the presets I recommend.
• Reach: Allows you to hit the opponent more blocks away than normal. (It has not been tested whether it works and may be a ban risk)
• Velocity: You can't bounce back when the opponent hits you. (It has not been tested whether it works and may be a ban risk)
• Misc: You can adjust the color setting as you wish.

:english: Use of Cheat
• Download the cheat from the link below.
• Extract the folder in the rar to your desktop.
• Enter the game (SonOyuncu + Craftrise)

• Return to the desktop, run the cheat and start using it.

NOTE: YOU CANNOT OPEN THE CHEAT WITHOUT OPENING THE GAME.

:turkish: İNDİR & DOWNLOAD :english:
TIKLA & CLİCK

:turkish: RESİM & PICTURE :english:
QIAT5y.png
kendin koymuşsun sanırım kontrol ediliyoru onu kaldır

@L3G Onay verme şansınız var mı? Kontrol Ediliyoru bilmeden koydum kusuruma bakmayın.

Başarılı olmuş, kontrol ediliyor'u moderatörler koyuyor diye biliyorum.

QI0wd6.jpeg

Durum : 26.02.2023 Çalışıyor
Not :
Hile bana ait değildir, elimde olduğu için ve bulunması zor olduğu için paylaşıyorum.

:turkish: Hilenin Özellikleri

• Auto Clicker : Sol tıka basılı tutarsanız otomatik vurmaya başlar + Açma, Kapatma tuşu eklenebilir.
• Right Clicker : Sağ tıka basılı tutarsanız otomatik block koymaya başlar + Açma, Kapatma tuşu eklenebilir.
• Configs : Kendi ayarlarınızı yapıp kaydedebilirsiniz + Önerdiğim hazır ayarları kullanabilirsiniz.
• Reach : Rakibe normalden daha fazla block öteden vurmanızı sağlar. (Çalışıp çalışmadığı denenmedi ve ban riski olabilir)
• Velocity : Rakip size vurduğu zaman geri sekmezsiniz. (Çalışıp çalışmadığı denenmedi ve ban riski olabilir)
• Misc : Renk ayarını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

:turkish: Hilenin Kullanımı
Hileyi alt tarafta ki linkten indirin.

• Rar'ın içerisinde ki klasörü masaüstüne çıkarın.
• Oyuna girin (SonOyuncu + Craftrise)

• Masaüstüne dönüp hileyi çalıştırın ve kullanmaya başlayın.

NOT : OYUNU AÇMADAN HİLEYİ AÇAMAZSINIZ İLK ÖNCE OYUNU AÇIP SONRA HİLEYİ AÇMANIZ LAZIM

:english:
Features of the Cheat
• Auto Clicker :
If you hold down the left click, it starts hitting automatically + On, Off button can be added.
• Right Clicker: If you hold down the right click, it starts to block automatically + Open, Close button can be added.
• Configs: You can make and save your own settings + You can use the presets I recommend.
• Reach: Allows you to hit the opponent more blocks away than normal. (It has not been tested whether it works and may be a ban risk)
• Velocity: You can't bounce back when the opponent hits you. (It has not been tested whether it works and may be a ban risk)
• Misc: You can adjust the color setting as you wish.

:english: Use of Cheat
• Download the cheat from the link below.
• Extract the folder in the rar to your desktop.
• Enter the game (SonOyuncu + Craftrise)

• Return to the desktop, run the cheat and start using it.

NOTE: YOU CANNOT OPEN THE CHEAT WITHOUT OPENING THE GAME.

:turkish: İNDİR & DOWNLOAD :english:
TIKLA & CLİCK

:turkish: RESİM & PICTURE :english:
QIAT5y.png
sadece clickeri çalışıyor diye biliyorum reach ve velocity çalışmıyor du galiba ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt