kendin koymuşsun sanırım kontrol ediliyoru onu kaldır
Durum : 26.02.2023 Çalışıyor
Not : Hile bana ait değildir, elimde olduğu için ve bulunması zor olduğu için paylaşıyorum.
Hilenin Özellikleri
• Auto Clicker : Sol tıka basılı tutarsanız otomatik vurmaya başlar + Açma, Kapatma tuşu eklenebilir.
• Right Clicker : Sağ tıka basılı tutarsanız otomatik block koymaya başlar + Açma, Kapatma tuşu eklenebilir.
• Configs : Kendi ayarlarınızı yapıp kaydedebilirsiniz + Önerdiğim hazır ayarları kullanabilirsiniz.
• Reach : Rakibe normalden daha fazla block öteden vurmanızı sağlar. (Çalışıp çalışmadığı denenmedi ve ban riski olabilir)
• Velocity : Rakip size vurduğu zaman geri sekmezsiniz. (Çalışıp çalışmadığı denenmedi ve ban riski olabilir)
• Misc : Renk ayarını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Hilenin Kullanımı
• Hileyi alt tarafta ki linkten indirin.
• Rar'ın içerisinde ki klasörü masaüstüne çıkarın.
• Oyuna girin (SonOyuncu + Craftrise)
• Masaüstüne dönüp hileyi çalıştırın ve kullanmaya başlayın.
NOT : OYUNU AÇMADAN HİLEYİ AÇAMAZSINIZ İLK ÖNCE OYUNU AÇIP SONRA HİLEYİ AÇMANIZ LAZIM
Features of the Cheat
• Auto Clicker : If you hold down the left click, it starts hitting automatically + On, Off button can be added.
• Right Clicker: If you hold down the right click, it starts to block automatically + Open, Close button can be added.
• Configs: You can make and save your own settings + You can use the presets I recommend.
• Reach: Allows you to hit the opponent more blocks away than normal. (It has not been tested whether it works and may be a ban risk)
• Velocity: You can't bounce back when the opponent hits you. (It has not been tested whether it works and may be a ban risk)
• Misc: You can adjust the color setting as you wish.
Use of Cheat
• Download the cheat from the link below.
• Extract the folder in the rar to your desktop.
• Enter the game (SonOyuncu + Craftrise)
• Return to the desktop, run the cheat and start using it.
NOTE: YOU CANNOT OPEN THE CHEAT WITHOUT OPENING THE GAME.
İNDİR & DOWNLOAD
TIKLA & CLİCK
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
RESİM & PICTURE
Kaldıramıyorum hocam nereden yapacağım? Düzenle dediğim zaman konuyu düzenliyor başlığı elleyemiyorum şuan.kendin koymuşsun sanırım kontrol ediliyoru onu kaldır
hatırlamıyorum knkKaldıramıyorum hocam nereden yapacağım? Düzenle dediğim zaman konuyu düzenliyor başlığı elleyemiyorum şuan.
Çok büyük problem olmaz sanırım ya koymamam gerektiğini bilmiyordum.hatırlamıyorum knk
sadece clickeri çalışıyor diye biliyorum reach ve velocity çalışmıyor du galiba ?
Durum : 26.02.2023 Çalışıyor
Not : Hile bana ait değildir, elimde olduğu için ve bulunması zor olduğu için paylaşıyorum.
Hilenin Özellikleri
• Auto Clicker : Sol tıka basılı tutarsanız otomatik vurmaya başlar + Açma, Kapatma tuşu eklenebilir.
• Right Clicker : Sağ tıka basılı tutarsanız otomatik block koymaya başlar + Açma, Kapatma tuşu eklenebilir.
• Configs : Kendi ayarlarınızı yapıp kaydedebilirsiniz + Önerdiğim hazır ayarları kullanabilirsiniz.
• Reach : Rakibe normalden daha fazla block öteden vurmanızı sağlar. (Çalışıp çalışmadığı denenmedi ve ban riski olabilir)
• Velocity : Rakip size vurduğu zaman geri sekmezsiniz. (Çalışıp çalışmadığı denenmedi ve ban riski olabilir)
• Misc : Renk ayarını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.
Hilenin Kullanımı
• Hileyi alt tarafta ki linkten indirin.
• Rar'ın içerisinde ki klasörü masaüstüne çıkarın.
• Oyuna girin (SonOyuncu + Craftrise)
• Masaüstüne dönüp hileyi çalıştırın ve kullanmaya başlayın.
NOT : OYUNU AÇMADAN HİLEYİ AÇAMAZSINIZ İLK ÖNCE OYUNU AÇIP SONRA HİLEYİ AÇMANIZ LAZIM
Features of the Cheat
• Auto Clicker : If you hold down the left click, it starts hitting automatically + On, Off button can be added.
• Right Clicker: If you hold down the right click, it starts to block automatically + Open, Close button can be added.
• Configs: You can make and save your own settings + You can use the presets I recommend.
• Reach: Allows you to hit the opponent more blocks away than normal. (It has not been tested whether it works and may be a ban risk)
• Velocity: You can't bounce back when the opponent hits you. (It has not been tested whether it works and may be a ban risk)
• Misc: You can adjust the color setting as you wish.
Use of Cheat
• Download the cheat from the link below.
• Extract the folder in the rar to your desktop.
• Enter the game (SonOyuncu + Craftrise)
• Return to the desktop, run the cheat and start using it.
NOTE: YOU CANNOT OPEN THE CHEAT WITHOUT OPENING THE GAME.
İNDİR & DOWNLOAD
TIKLA & CLİCK
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
RESİM & PICTURE