bilgili birine verirsen içinden bile geçerBeyler .exe ler crackleniyorda .dll lin içinde bir login sistemi olsa oda cracklenir mi?
sağol anladımbilgili birine verirsen içinden bile geçer
ko_packet:
dec eax //4800 Town Packet (String to Byte)
ko_send_packet:
mov ecx,[01005074] //KO_PTR_PKT
push 00000002 //Packet Length
push ko_packet //Packet Address
call 005F98C0 //KO_PTR_SND
evetBeyler .exe ler crackleniyorda .dll lin içinde bir login sistemi olsa oda cracklenir mi?
dll zaten exe içinde çalışıyor aynı şeyBeyler .exe ler crackleniyorda .dll lin içinde bir login sistemi olsa oda cracklenir mi?
yanlış hocam , arkadaşın ne sorduğunu anladım , ona göre açıklama yaptım zaten exe nin kullandığı .DLL dosyasını , kendi yazacağımız .DLL ile değiştirebileceğimiz için cracklemiş oluyoruz zaten bu yüzden bu sistemler genel olarak .dll ile yazılmaz çok ucuz kalır. Doğrulama fonkunu istediğin şekilde çalıştırırsın hooklayarak. .DLL sadece sunucudan gelen doğru yada yanlış cevabını döndürmeye yarar bu yüzden kolay manipüle edilebilir. daha önce ki bir mesajımda da aynı şeyi söylemiştim yazılım alanında imkansıza yer yoktur . nedense bu forumda insanlar kendi bilgilerinin dahilinde olmayan şeyleri imkansız olarak nitelendiriyorlar sözüm birazda sana bu konuda arkadaşım benim , imkansız değil sadece sen yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilsin , hatta konu sahibinin sorduğu şey imkansıza çok uzak gayet basit bir şey .Arkadaş sizin cevapladıklarınız anlamında sormamış, bir dll dosyasında auth olsa injectlenince önce auth gelse debuglayabilirler mi auth geçilir mi vb vb olarak sormuş arkadaş, ben daha önce hiç böyle bir şeye tanık olmadığımdan imkansız olarak tanımladım.
iniuria Crâck en basitinden?Arkadaş sizin cevapladıklarınız anlamında sormamış, bir dll dosyasında auth olsa injectlenince önce auth gelse debuglayabilirler mi auth geçilir mi vb vb olarak sormuş arkadaş, ben daha önce hiç böyle bir şeye tanık olmadığımdan imkansız olarak tanımladım.