Satıyorum İstek Siteye Priv. Combolist / Rat Log / Hesap

Moneir

Uzman Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
MoneirLog
İstek siteye hit garanti combolist ---> 50 TL (Siteden siteye değişkenlik gösterebilir.)
İstek siteye garanti giren capturesiz 5 adet hesap --->5 TL (Siteden siteye ve adete göre değişkenlik gösterebilir.)

İstek siteye garanti captureli 5 adet hesap-->20 TL (Siteden siteye ve adete göre değişkenlik gösterebilir.)
İstek siteye bakiyeli hesap --> (Bakiyenin %10) (Siteden siteye ve adete göre değişkenlik gösterebilir.)
TR RAT LOGS ---> 1 adet 500 mb userpass rat log-->60 TL (Siteden siteye ve adete göre değişkenlik gösterebilir.)
NOT: Devlet Siteleri Harici!

Neden Biz?
Çünkü tamamen private loglar / combolistler kullanıyoruz.
1 adet hesap 1 kişiye satılmaktadır.
Bir sorun olduğunda anında iade.

ÖDEME YÖNTEMLERİ

Crypto-İtemsatış-Bakiye Kuponu-E-pin(VP, RP, UC..)

İLETİŞİM

Telegram:
Discord: moneir0
DM!

MoneirLog
İstek siteye hit garanti combolist ---> 50 TL (Siteden siteye değişkenlik gösterebilir.)
İstek siteye garanti giren capturesiz 5 adet hesap --->5 TL (Siteden siteye ve adete göre değişkenlik gösterebilir.)

İstek siteye garanti captureli 5 adet hesap-->20 TL (Siteden siteye ve adete göre değişkenlik gösterebilir.)
İstek siteye bakiyeli hesap --> (Bakiyenin %10) (Siteden siteye ve adete göre değişkenlik gösterebilir.)
TR RAT LOGS ---> 1 adet 500 mb userpass rat log-->60 TL (Siteden siteye ve adete göre değişkenlik gösterebilir.)
NOT: Devlet Siteleri Harici!

Neden Biz?
Çünkü tamamen private loglar / combolistler kullanıyoruz.
1 adet hesap 1 kişiye satılmaktadır.
Bir sorun olduğunda anında iade.

ÖDEME YÖNTEMLERİ

Crypto-İtemsatış-Bakiye Kuponu-E-pin(VP, RP, UC..)

İLETİŞİM

Telegram:
Discord: moneir0
DM!

iyi satışlar, rat log yasak diye biliyorum.

İyi satışlar

Alacak arkadaş varsa logların hepsi publictir kendi toolunuzu yapıp telegramdan 2 3 log ındırırseniz kat kat fazlasıyla log çekebilirsiniz

bu bilgi vahiy mi geldi
paylaşım yaptıgın configlerin hepsi ya bu forumdaki adminin paylaştığı configler yada öbür forumdakı configler bir tane bile farklı bir config görmedım free config kullanan bir kişinin 400 500 dolar vereceğini zannetmıyorum tg kanallarına şimdi çıkıp dersın free config değil diye :D

Alacak arkadaş varsa logların hepsi publictir kendi toolunuzu yapıp telegramdan 2 3 log ındırırseniz kat kat fazlasıyla log çekebilirsiniz
işte kendisi satıyor obürlerine diyor public log işte oyle adamım herkezin logu public siz farkındamısınız bilmiyorum

500mb tr rat log 60tl pub combo mu

paylaşım yaptıgın configlerin hepsi ya bu forumdaki adminin paylaştığı configler yada öbür forumdakı configler bir tane bile farklı bir config görmedım free config kullanan bir kişinin 400 500 dolar vereceğini zannetmıyorum tg kanallarına şimdi çıkıp dersın free config değil diye :D
ne kadar yüzsüzsün :D paylaşım yaptıgım configler evet bu forumlarında var diğer forumlarda da var.

ayrıca rat loglalar benim anlamıyor musun?

kendi satış konun var diye böyle yapatıgına yemin bile edebilirim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt