Hocam belki elinde olan vardır diye umuyorum yaptırmaya kalksam yüksek fiyat isticekler ginede şansımızı deneyelim bakarsın bi delikanlı paylaşırdostum burda yapan çıkmaz diye düşünüyorum csduragı yada oyunyöneticisinden alabilirsin yada discord adreslerine gidip ilgili kişilere yaptırabilirsin
kral paylaşmazlar bana kalırsa ama bi şansını deneHocam belki elinde olan vardır diye umuyorum yaptırmaya kalksam yüksek fiyat isticekler ginede şansımızı deneyelim bakarsın bi delikanlı paylaşır
Deniyoruz işte umarım paylaşırlarkral paylaşmazlar bana kalırsa ama bi şansını dene
6.000 TL'ye istediğiniz tarz scripti yapabilirim.Merhaba arkadaşlar elinde cs1.6 sunucu tanitim script olan varsa paylaşabilirmi ? Yönetici panelli olursa mükemmel olur olmazsa sorun yok şimdiden tessekur ederim
Istek benzer script foto:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
6K Bi Script vermem anca Bi şirketim olucakta o zaman belki ginede tessekurler6.000 TL'ye istediğiniz tarz scripti yapabilirim.
Konuyu çöplüğe taşıyabilirsiniz Konu Kapandımalesef elinde olan bir kişi paylaşacağını zannetmıyorum bu gibi ortamlarda böyle şeyleri fazla yapan olmadıgı için para ile yapıyorlar