buunbaby
Diamond Üye
Son zamanlarda rufusdan ve iso downloaderdan hata alıyorum ve istediğim sürümü indiremiyorum aynı hatayı alanlar için yardımcı olucak bi yol gösteriyorum
Umarım işinize yarar.
Anlatıcak pek birşey yok isterseniz vereceğim linkten kendi github sayfalarından indirebilirsiniz istersenizde koyacağım (.bat) formatındaki dosyadan indirip kullanabilirsiniz.
Kendi sayfasından alıcaklar için MediaCreationTool.bat ın içine girip ne varsa kopyalıyosunuz.
Metin belgesi açıp, içine yapıştırıyoruz. Farklı kaydet diyoruz, ve ardından tüm dosyalar dedikten sonra istediğiniz ismi girip sonuna ".bat" şeklinde kaydedip açıyoruz.
Açıldıktan sonra resimdeki gibi birşey gelicek önünüze.
İstediğiniz sürümü seçtikten sonra.
SADECE MCT DEFAULTS'u seçiyoruz
(diğer dosyalar script ile şekillendirilmiş diye biliyorum)
Karşınıza Windows'un orjinal Medya indirme aracı çıkıyor gerisi sizde iyi günler dilerim.
LİNK:
Umarım işinize yarar.
Anlatıcak pek birşey yok isterseniz vereceğim linkten kendi github sayfalarından indirebilirsiniz istersenizde koyacağım (.bat) formatındaki dosyadan indirip kullanabilirsiniz.
Kendi sayfasından alıcaklar için MediaCreationTool.bat ın içine girip ne varsa kopyalıyosunuz.
Metin belgesi açıp, içine yapıştırıyoruz. Farklı kaydet diyoruz, ve ardından tüm dosyalar dedikten sonra istediğiniz ismi girip sonuna ".bat" şeklinde kaydedip açıyoruz.
Açıldıktan sonra resimdeki gibi birşey gelicek önünüze.
İstediğiniz sürümü seçtikten sonra.
SADECE MCT DEFAULTS'u seçiyoruz
(diğer dosyalar script ile şekillendirilmiş diye biliyorum)
Karşınıza Windows'un orjinal Medya indirme aracı çıkıyor gerisi sizde iyi günler dilerim.
LİNK:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Son düzenleme: