Open Source İstediğiniz Uygulama için PowerShell İnjector

TheKru

Uzman Üye
$process = Get-Process -Name "uygulamanın .exesiz adı"
if ($process) {
$processId = $process.Id
Inject-DllToProcess -ProcessID $processId -DllPath "dllninpcdekikonunu"
} else {
Write-Host "Gerekli uygulama bulunamadı."
}

function Inject-DllToProcess
{
[CmdletBinding()]
Param (
[Parameter( Mandatory = $true )]
[Int]
$ProcessID,

[Parameter( Mandatory = $true )]
[String]
$DllPath
)

$Kernel32 = Add-Type -Name "Kernel32" -Namespace Win32 -MemberDefinition @"
[DllImport("kernel32.dll")]
public static extern IntPtr OpenProcess(uint dwDesiredAccess, bool bInheritHandle, int dwProcessId);

[DllImport("kernel32.dll", SetLastError=true)]
public static extern IntPtr GetProcAddress(IntPtr hModule, string procName);

public static extern IntPtr GetModuleHandle(string lpModuleName);

public static extern bool VirtualAllocEx(IntPtr hProcess, IntPtr lpAddress, uint dwSize, uint flAllocationType, uint flProtect);

public static extern bool WriteProcessMemory(IntPtr hProcess, IntPtr lpBaseAddress, byte[] buffer, uint size, out IntPtr lpNumberOfBytesWritten);

public static extern IntPtr CreateRemoteThread(IntPtr hProcess, IntPtr lpThreadAttributes, uint dwStackSize, IntPtr lpStartAddress, IntPtr lpParameter, uint dwCreationFlags, IntPtr lpThreadId);

public static extern int CloseHandle(IntPtr hObject);
"@

$process = $Kernel32::OpenProcess(0x001F0FFF, $false, $ProcessID) # PROCESS_ALL_ACCESS

if ($process -eq [IntPtr]::Zero) {
return
}

$dllPathBytes = [System.Text.Encoding]::ASCII.GetBytes($DllPath)
$dllPathLength = $dllPathBytes.Length + 1 # Include null terminator

$remoteMemory = $Kernel32::VirtualAllocEx($process, [IntPtr]::Zero, $dllPathLength, 0x3000, 4) # MEM_RESERVE | MEM_COMMIT, PAGE_READWRITE

$bytesWrittenPtr = [IntPtr]::Zero
$Kernel32::WriteProcessMemory($process, $remoteMemory, $dllPathBytes, $dllPathBytes.Length, [ref] $bytesWrittenPtr)

$loadLibraryAddr = $Kernel32::GetProcAddress($Kernel32::GetModuleHandle("kernel32.dll"), "LoadLibraryA")
$thread = $Kernel32::CreateRemoteThread($process, [IntPtr]::Zero, 0, $loadLibraryAddr, $remoteMemory, 0, [IntPtr
]::Zero)

$Kernel32::CloseHandle($process) | Out-Null
}

PowerShell injector kullanım alanlarına örnek verir misin hocam? bunu internete yazabilirsin dediğini biliyorum ancak kayda değer hilelerle alakalı bir konu bulamadım. Teşekkürler

PowerShell injector kullanım alanlarına örnek verir misin hocam? bunu internete yazabilirsin dediğini biliyorum ancak kayda değer hilelerle alakalı bir konu bulamadım. Teşekkürler
Selam 😸. Bu bir hile olmayıp C++;C ile yapılmış dll dosyalarını (Oyunda Çalıştırılacak Scriptleri) belirtilen uygun oyuna injectleme işlemi yapan (kodu oyuna zorla tutturan) bir kod. Ne hilesi aradığını söylersen daha fazla yardımcı olabilirimmm.

Selam 😸. Bu bir hile olmayıp C++;C ile yapılmış dll dosyalarını (Oyunda Çalıştırılacak Scriptleri) belirtilen uygun oyuna injectleme işlemi yapan (kodu oyuna zorla tutturan) bir kod. Ne hilesi aradığını söylersen daha fazla yardımcı olabilirimmm.
Çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla gelişmiş hile koruması olan sistemlerde (vanguard, Easy anti-cheat) gibisinden böyle injectörler çalışmıyor değil mi? daha çok basit oyunlar gibi.

Çok teşekkür ederim, anladığım kadarıyla gelişmiş hile koruması olan sistemlerde (vanguard, Easy anti-cheat) gibisinden böyle injectörler çalışmıyor değil mi? daha çok basit oyunlar gibi.
Haklısın dostum. Daha önce denediğimi sanmıyorum cesareti olan denesin XD. Fakat bu oyunlarda galiba bilmem eye diye bir koruma vardı o yüzden bu sadece basit tabanlı oyunlarda işe yarar

Haklısın dostum. Daha önce denediğimi sanmıyorum cesareti olan denesin XD. Fakat bu oyunlarda galiba bilmem eye diye bir koruma vardı o yüzden bu sadece basit tabanlı oyunlarda işe yarar
Çok teşekkür ediyorum, özellikle mala anlatır gibi anlatıp açıkladığın için. Emeğine sağlık :perfect:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt