denizhrb18
Silver Üye
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Oyundaki Canavarlara Uzaktan Vurabilme Yapabilcek Varmı Acabakendine has bi kitlesi kalmış metin2 gibibu oyunu oynayan var mı
kendine has bi kitlesi kalmış metin2 gibi
sende acilmiyor az once baktim bendeSite kapalı mı yoksa bende mı acılmıyor
oyun yalniz oynanabilir mi gorevler icin duo gerekli mi ?yaş 28 önce knight sonra silkroad sonra metin2 en sonra bu oyuna başladım istanbul kıyamet vakti tüm sınıf orta okulda bunu oynuyordu anılarım depreşti. İstediğin her şeyi yapabilirim bu oyunda . Oyun içerisinde para satışı varsa farm bot zart zurt ne gerekiyorsa .
Kral bu nasıl bir yokluktur bi insan neden bu oyun için hile isterLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirOyundaki Canavarlara Uzaktan Vurabilme Yapabilcek Varmı Acaba
herkesin bir zevki vardır kardeşimKral bu nasıl bir yokluktur bi insan neden bu oyun için hile ister
vallaha bi bak ustam ya seviyom bu tip oyunlarıyaş 28 önce knight sonra silkroad sonra metin2 en sonra bu oyuna başladım istanbul kıyamet vakti tüm sınıf orta okulda bunu oynuyordu anılarım depreşti. İstediğin her şeyi yapabilirim bu oyunda . Oyun içerisinde para satışı varsa farm bot zart zurt ne gerekiyorsa .