Çözüldü iso dosyası flasha çok yavaş yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S1WQ

Gold Üye
arkadaşlar 20h2 sürümü isoyu rufusla belleğe yazıyorum fakat inanılmaz derecede yavaş yazıyor önerebilceğiniz birşey var mı ?

Hocam mesela bende sandisk ve toshiba markalarına ait iki farklı usb bellek var. Sandisk belleğime tuhaf bir şekilde çok yavaş yazarken Toshiba belleğime gayet hızlı bir şekilde yazıyor.
Kısacası başka bir usb belleğe yazmayı deneyin

Hocam mesela bende sandisk ve toshiba markalarına ait iki farklı usb bellek var. Sandisk belleğime tuhaf bir şekilde çok yavaş yazarken Toshiba belleğime gayet hızlı bir şekilde yazıyor.
Kısacası başka bir usb belleğe yazmayı deneyin
aynı flasha eskiden gayet hızlı şekilde yazmıştım ama şuan çok yavaş başka program mı kullansam diye düşünüyorum

rufusla alakalıda olabilir onun yerine media creation tool ile yaz o daha hızlı yazar zaten en güncel sürümünüde kurar windowsun

arkadaşlar 20h2 sürümü isoyu rufusla belleğe yazıyorum fakat inanılmaz derecede yavaş yazıyor önerebilceğiniz birşey var mı ?
flashın okuma yazma hızı ile ve bilgisayarının işlemci hızı ile alakalı mesela demin yazdırdım yaklaşık 4gb 3dk falan sürdü

rufus ile alakalıymış media creation tooldan yazdım 10 15 dakka sürdü yaklaşık teşekkürler arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt