Çözüldü İşletim Sistemi Hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byefsane31

Silver Üye
Şuan Ghostspectre Win11 kullanıyorum ram kullanımı konusunda çok hafif ve kullanışlı lakin merak ettigim bir konu var benim sistem eski oldugu için win7 veya win8 kullansam daha stabil olurmu olursada hileleri o işletim sistemlerini kullanırken sorun yaşarmıyım.
Teşekkürler.

Sistem:
İşlemci: i5 3570
Ekran kartı: hd 6750
Ram: Ddr3 8gb 1666Mhz
Harddisk: 500gb Sata

win7 devri çoktan kapandı kanka sırf az ram kullanıyor diye bile win7 geçilmez şuan birçok şeyin desteği kalktı. En temizi windows 10 geçmek

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ghostspectreden daha lite bir sistem tüm gereksiz microsoft ıp trafiği yok edilmiştir
hem hile hem oyun için en iyi isolardan bir tanesi bir denemeni öneriyorum

win 10 1909 öneririm
sistem eski oldugu için modlu işletim sistemleri ile yükünü hafifletmeye calısıyordum
win7 devri çoktan kapandı kanka sırf az ram kullanıyor diye bile win7 geçilmez şuan birçok şeyin desteği kalktı. En temizi windows 10 geçmek
amacım güncel oyunları oynamak degil metin2 ve hileleri calıstırmak bunları yaparken diger işletim sistemlerinden daha az yoruyorsa yine mantıklı gelirdi aslında.
ghostspectreden daha lite bir sistem tüm gereksiz microsoft ıp trafiği yok edilmiştir
hem hile hem oyun için en iyi isolardan bir tanesi bir denemeni öneriyorum
hemen indiriyorum kral teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt