işlemci banı veya donanım banı nedir nasıl kalkar

sorryex

Bronz Üye
Beyler öncelikle selamün aleyküm ben bu aralar valorant hilesi yapmayı düşünüyorum. Bi kaç yorumda gördüğüm üzere işlemci banı donanım banı yiyenler olmuş. Bunlar kalkar mı nasıl olur bilgisi olan biri yazbilir mi rica etsem

Beyler öncelikle selamün aleyküm ben bu aralar valorant hilesi yapmayı düşünüyorum. Bi kaç yorumda gördüğüm üzere işlemci banı donanım banı yiyenler olmuş. Bunlar kalkar mı nasıl olur bilgisi olan biri yazbilir mi rica etsem
Kimden duydun sen bunu

Spoffer lar var ban kaldırmak için valorant hile konuyu takip edersen bulabilirsin

Donanımsal ban ekran kartı, RAM, işlemci, hard disk gibi parçalardan oluşmaktadır. Donanımların tıpkı bir insan gibi ID numaraları (sınıf numarası gibi) bulunmaktadır. Değerleri normal şartlarda değiştirilemez peki ya anormal şartlarda nasıl değişir? Changer programları bulunmakta ancak güven söz konusu tamamen kullanıcıya aittir.

for valorant game when you get hwid ban it will be automatic removed after 3 months, HWID ban flag your hardware IDs and probably IP and MAC so you will need to use spoofer once you get it. To avoid bans in valorant use very long undetected cheats like from nikacheats and make sure you setup cheat it self to looks at mostly legit is possible since players in valorant will report you if you snap too fast on players or if you hit always heads or if you watching thro walls obv and such, so you need to be carefull with cheat usage if you dont want to get hwid banned by reports

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt