ekran kartini guclendirme uygulamasi daha iyi olurKanka internet booster yalabilir misin çok lazim 15mb indieiyo sabahlarj aksam 7 den sabah 7 ya kadar amina koyuluyo internetin
Türkçe gg
Evet aslında bu olabilir, ekran kartı booster haricinde ram boosterda olabilir mesela benim ramlerim 2x8 16GB ama ben onu 8x6 48GB yapmak istiyorum. Bu tür programlar eminim bir çok kişi için daha iyi olacaktır. Ayrıca internet MBPS arttırma gelsin mesela 100MBPS ise onu programdan 500 yapabilelim.ekran kartini guclendirme uygulamasi daha iyi olur
simdi mesela benim ekran karti gtx570 rtx 4090 gucune cikmasini istiyorum
Evet aga cok iyi olurEvet aslında bu olabilir güzel benim ekran kartı booster haricinde ram boosterda olabilir mesela benim ramlerim 2x8 16GB ama ben onu 8x6 48GB yapmak istiyorum. Bu tür programlar eminim bir çok kişi için daha iyi olacaktır. Ayrıca internet MBPS arttırma gelsin mesela 100MBPS ise onu programdan 500 yapabilelim.
hemen yapıyorum hocam tek tıklamada 20$ uygun mu?Real life money hack bekliyorum böyle tek tuşla para kazanalım click and win mantığı
onun için life injector lazım. Onu yapabileceğini sanmıyorumReal life money hack bekliyorum böyle tek tuşla para kazanalım click and win mantığı