kanka bilerek mi yapıyorsunuz bilmiyorum, bu konu bir kaç kez daha açıldı ki açılmadan önce L3G'in açtığı konuda kendi yaptığı son yorum ''yeni Rank ve mevcut ranklara düzenleme getiriyorum, bitirdiğimde sorun ile ilgileneceğim arkadaşlar.''isim değişme hakkı ne zaman gelicek
7/24 forumdamı olmam lazım ayrıca birisi yılbaşında gelicek yazmıştı farklı bi konudakanka bilerek mi yapıyorsunuz bilmiyorum, bu konu bir kaç kez daha açıldı ki açılmadan önce L3G'in açtığı konuda kendi yaptığı son yorum ''yeni Rank ve mevcut ranklara düzenleme getiriyorum, bitirdiğimde sorun ile ilgileneceğim arkadaşlar.''
ana konuya bakarak görebilirdin kanka 7/24 forumda olmanla alaka edicek bir şey yok.7/24 forumdamı olmam lazım ayrıca birisi yılbaşında gelicek yazmıştı farklı bi konuda
ana konu neana konuya bakarak görebilirdin kanka 7/24 forumda olmanla alaka edicek bir şey yok.
dediğim gibi son mesaja bakar mısın gönderdiğim forum linkindeki.bende gelmemiş kullanıcı adı değişme hakkı
konuda 1 ocak 2025 den önce silver üstü getirilmiştir dedi gelmemişdediğim gibi son mesaja bakar mısın gönderdiğim forum linkindeki.