@ForceShop tanısın
Öncelikle Merhaba, Kendim Birden fazla Oyunda Yazılım Satıyorum Valorant Colorbot Software,Hardware Yazılım Sahipleri Benimle İletişime Geçerse İş Birliği Yapmayı Çok İsterim. İyi Günler
kardeşim hayırdır bir anda ortaya çıktın seni hayatımda görmedim gelmiş eleman arayan işveren gibi ilan veriyorsun utanmanda mı yok git kendin teklif ver hile sahiplerine burası bir forum.Öncelikle Merhaba, Kendim Birden fazla Oyunda Yazılım Satıyorum Valorant Colorbot Software,Hardware Yazılım Sahipleri Benimle İletişime Geçerse İş Birliği Yapmayı Çok İsterim. İyi Günler
dostum ne anlatıyorsun sen konularımı incelemeden yorum yapıyorsun açıkça belirtmişim orada ne yazdığmı developer değilsen boş yorum yapmakardeşim hayırdır bir anda ortaya çıktın seni hayatımda görmedim gelmiş eleman arayan işveren gibi ilan veriyorsun utanmanda mı yok git kendin teklif ver hile sahiplerine burası bir forum.
Konuyu Okumadan yorum yapıyorsun ben developer arıyorum diyorum sen kaça satıyorsun diye dm atıyorsunözelden soru sorduk tersledi bu ucubeyle işbirliği yapmayın
( DOLANDIRICI TİPİ VAR BUNDA )