İş Birliği

Prime

Discord : enquq
Efsane Üye
Öncelikle Merhaba, Kendim Birden fazla Oyunda Yazılım Satıyorum Valorant Colorbot Software,Hardware Yazılım Sahipleri Benimle İletişime Geçerse İş Birliği Yapmayı Çok İsterim. İyi Günler

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dönüşünü bekliyorum bende böyle işler yapmayı düşünüyorum adam aryıyorum detayları konuşulur

UP+
Öncelikle Merhaba, Kendim Birden fazla Oyunda Yazılım Satıyorum Valorant Colorbot Software,Hardware Yazılım Sahipleri Benimle İletişime Geçerse İş Birliği Yapmayı Çok İsterim. İyi Günler

kardeşim hayırdır bir anda ortaya çıktın seni hayatımda görmedim gelmiş eleman arayan işveren gibi ilan veriyorsun utanmanda mı yok git kendin teklif ver hile sahiplerine burası bir forum.

kardeşim hayırdır bir anda ortaya çıktın seni hayatımda görmedim gelmiş eleman arayan işveren gibi ilan veriyorsun utanmanda mı yok git kendin teklif ver hile sahiplerine burası bir forum.
dostum ne anlatıyorsun sen konularımı incelemeden yorum yapıyorsun açıkça belirtmişim orada ne yazdığmı developer değilsen boş yorum yapma
özelden soru sorduk tersledi bu ucubeyle işbirliği yapmayın

( DOLANDIRICI TİPİ VAR BUNDA )
Konuyu Okumadan yorum yapıyorsun ben developer arıyorum diyorum sen kaça satıyorsun diye dm atıyorsun

@champgod hocam ben unreal engine developeriyim bayadır hile ile uğraşıyordum ama saldım iş yapmak isterseniz DC den ekleyin konuşalım

Ayataa#9999

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt