İrispanel Anti-Cheat Bypass Yardımlarınızı Bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

claren

/lolshop
Gold Üye
İletişim
Öncelikle selamlar abilerim kardeşlerim konuyu yanlış yere açtıysam affola,1-1.5 yıldır metin2 pvp serverlarında oynuyorum CheatGlobal'de olsun başka forumlarda olsun pvp serverlar için ücretsiz bir çok hile kullandım.

Benim yapmak istediğim irispanel için nasıl bypass yapabilirim? Bypass işlemini nasıl gerçekleştirebilirim.

Bana bu konuda yardımcı olabilecek bilgili deneyimli kişiler illa ki forumda mevcuttur.Tabi bazıları şey de diyebilir niye sana yardımcı olalım?

Çünkü amacım sadece metin2 için vs bütün oyunlar farketmeksizin kendime bişeyler katıp yarın bir gün elimden gelenin en iyisini yaparak sizler gibi veya sadece bu foruma özel insanların aramaması için oyunlarda hileler yapmak kendime bişeyler katmak istiyorum.Umarım ben kendimi anlatabilmişimdir.

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürlerimi sunarım iyi forumlar dilerim :)

yardımcı olabilecek birisi yok mu??

Yok dayı burda herkes kendine müslüman eskiden böyle değildi buralar 3 gündür yardım eden yok

Merhabalar öncelikle c++ öğreniyorsun daha sonra şu arkadaşın 2 videosunu izliyorsun bu adam eac bypass yapıyor canlı şekilde irispanel eacdan daha iyi olamaz değil mi : )

Merhabalar öncelikle c++ öğreniyorsun daha sonra şu arkadaşın 2 videosunu izliyorsun bu adam eac bypass yapıyor canlı şekilde irispanel eacdan daha iyi olamaz değil mi : )

çok teşekkür ederim bilgilendirme yaptığınız için root <3 :)

rica ederim iyi forumlar dilerim <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt