İPhone telefonumdan Bilgisayarıma Fotoğraf Nasıl Aktarabilirim?

darknessle4510

Silver Üye
SADECE BELLİ BAŞLI KLASÖRLER GÖZÜKÜYOR. BEN TELEFONUN İÇİNDEKİ HER ŞEYİ PC DEN GÖRMEK ARALAMAK SİLMEK İSTİYORUM. NASIL YAPBİLİRİM? BAĞLADIKTAN SONRA FOTOĞRAF VE VİDEO İÇİN BAĞLAMAYA TIKLIYORUM. AMA PC YE GELMİYOR. LÜTFEN YARDIM.

şarz kablosunu tak ondan sonra disk yerini aç bilgisayardan ordan phone yi seç orda dosyalar var zaten ordan aktarırsın fotoğraflarını

İZLİYCEM ŞİMDİ TEŞEKKÜRLER. zREKKAM :)
şarz kablosunu tak ondan sonra disk yerini aç bilgisayardan ordan phone yi seç orda dosyalar var zaten ordan aktarırsın fotoğraflarını
öyle olmuyor işte kanka. belki telefon sürümü falan etkiliyordur benimki iphone11

Sarj kaodunun bir ucunu bilgisayardan USB giriş yerine takıyorsun bı ucunuda telefonun şarj giriş yerine takıyorsun ve masaüstü klasörü ne gelicek

Sarj kaodunun bir ucunu bilgisayardan USB giriş yerine takıyorsun bı ucunuda telefonun şarj giriş yerine takıyorsun ve masaüstü klasörü ne gelicek
kanka öyle olmuyor işte telefondaki kısıtlı şeylere ulaşıyorum. yine de teşekkür ederim

SADECE BELLİ BAŞLI KLASÖRLER GÖZÜKÜYOR. BEN TELEFONUN İÇİNDEKİ HER ŞEYİ PC DEN GÖRMEK ARALAMAK SİLMEK İSTİYORUM. NASIL YAPBİLİRİM? BAĞLADIKTAN SONRA FOTOĞRAF VE VİDEO İÇİN BAĞLAMAYA TIKLIYORUM. AMA PC YE GELMİYOR. LÜTFEN YARDIM.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
usb yönüyle atabilirsin veya o olmaz ise pc den telefona bağlıcak uygulamalar bir çok var onları denersen sorun yaşamıcaksındır.

3utools kullanabilirsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt