İphone casus yazılım var ne yapmam gerekli ?

mbugra55

Silver Üye
Merhabalar öncellikle bi iphone 6 ya sahibim geçen gece uyumadığım sıra tiktokta dolaşırken telefonum kendi kendine video beğenmeye başka başka yerlere girmeye hatta türk telekoma girip paket bile satın aldı sürekli oluyor bu telefona reset attığım halde hala düzelmedi ( telefonda sadece tiktok snap var başka hiçbir oyun vs yüklü değil bir türlü anlamış değilim )

Nasıl yani geceleyin telefonunuzun uzaktan kontrol edildiğini mi gördünüz. Bence tiktok hesabınızın çalınmış olma ihtimali daha yüksek.

Nasıl yani geceleyin telefonunuzun uzaktan kontrol edildiğini mi gördünüz. Bence tiktok hesabınızın çalınmış olma ihtimali daha yüksek.
knk tiktok hesabım çalına ben izlerken nasıl beğenilsin üstüne üstelik telefonu kontrol ediyorlar direkt gözümün önünde türk telekoma girip paket satın aldı adam

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar hocam. iOs işletim sistemi için keylogger-rat (virüs) o kadar basit değil.

Bana son 1 ayda telefonunuza neler yüklediğinizi yazar mısınız? Bir de telefona jailbreak uygulandı mı?

Merhabalar hocam. iOs işletim sistemi için keylogger-rat (virüs) o kadar basit değil.

Bana son 1 ayda telefonunuza neler yüklediğinizi yazar mısınız? Bir de telefona jailbreak uygulandı mı?
hocam telefona son 1 yada sadece instagram youtube ve snap gibi sosyal medya programları yüklendi başka hiçbirşey yok ondan öncede telefon ekranı tamire gitmişti o kadar

hocam adam benle taşşak geçiyor bilidiğiniz anti virüs programıda yüklemiyorum şuanda ios sürümü eski olduğu için

Dediğiniz şey inanılması güç birşey. Iphone de bilinen tek zeroclick pegasus virusu oda zaten istihbaratların kullandığı bir şey. Telefonunuza jailbreak yapılmadan böyle bir virus girebileceğini pek düşünmüyorum. Cihaz jailbreaklı mı ?

Bu dediğiniz imkansız, kullandığınız ürünün sürüm numarasına bakın. Jailbreakli mi değil mi öğrenin. Ya da ürünü ikinci el aldıysanız uzaktan kontrol etme programı indirip hashle gömmüş de olabilirler telefonunun her yerini didik didik ara fabrika ayarlarına çevir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt