Ipchanger yani resetleyici

Peargoo

Diamond Üye
İletişim
sa beyler konuya kısa gricem dosyalar bunun içinde pyhtondan yaptım exeye çevirdim pip install ile uğrasmayın diye

yetkililer konu yanlış yere açılıssa değistirirseniz sevinirim çalısmıyorsa yazın lütfen düzelteyim

exede iki birşey yazıyor onları deneyin onlar olmazsa Wİ-Fİ ye bağlıysa Wİ-Fİ yapın kabloya bağlıysa Etherner yapın deneyin

VT
ss.exe :
sa.bat :

Dosya temiz ancak gereksiz bi konu olmuş @Rhanta yamıştı zaten bunun gibi bişey

import os
import subprocess
import re

def get_current_ip(interface_name):
ifconfig_result = subprocess.check_output(["ifconfig", interface_name]).decode('utf-8')
ip_address_search_result = re.search(r'inet (\d+\.\d+\.\d+\.\d+)', ifconfig_result)
if ip_address_search_result:
return ip_address_search_result.group(1)
else:
print("IP adresi bulunamadı.")
return None

def reset_ip(interface_name):
subprocess.call(["sudo", "ifconfig", interface_name, "0.0.0.0"])

if __name__ == "__main__":
interface_name = input("Ağ arayüz adını girin (örneğin: eth0, wlan0): ")

old_ip = get_current_ip(interface_name)
print(f'Eski IP adresiniz: {old_ip}')

reset_ip(interface_name)

new_ip = get_current_ip(interface_name)
print(f'Yeni IP adresiniz: {new_ip}')

sa beyler konuya kısa gricem dosyalar bunun içinde pyhtondan yaptım exeye çevirdim pip install ile uğrasmayın diye

yetkililer konu yanlış yere açılıssa değistirirseniz sevinirim çalısmıyorsa yazın lütfen düzelteyim

exede iki birşey yazıyor onları deneyin onlar olmazsa Wİ-Fİ ye bağlıysa Wİ-Fİ yapın kabloya bağlıysa Etherner yapın deneyin

VT
ss.exe :
sa.bat :
nasıl kullanıcaz bunu ve tam olarak ne işeyarıyor

VT
ss.exe :
sa.bat :
craftrise 6günlük ban kaldırıyomu

VT
ss.exe :
sa.bat :
Yok yok kalsın sorun yok güzel Çalışma Olmuş Ellerine Sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt