Arıyorum Ios Pubg Hi̇le Ariyorum!

eroltoygan

Bronz Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Merhaba cg ailesi 2 aydır wn hax ios kullanıyorum belki bazılarınız biliyordur belli bir dönem ban atmıyor belli bir dönem de ban atıyor aldığım kişileri tanımıyorum Telegram üzerinden alışveriş yapıyorum belki de crackli ürün satıyorlar oyuzden ban yiyorum yada wn hax ios detect durumda suan iOS için hile önerisi olacak var mı veyahut satan ?

Merhaba cg ailesi 2 aydır wn hax ios kullanıyorum belki bazılarınız biliyordur belli bir dönem ban atmıyor belli bir dönem de ban atıyor aldığım kişileri tanımıyorum Telegram üzerinden alışveriş yapıyorum belki de crackli ürün satıyorlar oyuzden ban yiyorum yada wn hax ios detect durumda suan iOS için hile önerisi olacak var mı veyahut satan ?
ios hilelerinde global versionu safe tutmak cok zordur en iyisi vietnam,taiwan,kore gibi versiyonlar ile oynamaktır

Vietnamlılar .ürünleri güzel. diğer sezon kendim için almıştım sorun yoktu

telegramları

ios hilelerinde global versionu safe tutmak cok zordur en iyisi vietnam,taiwan,kore gibi versiyonlar ile oynamaktır
Bunu nasıl yapacağıma dair bana çözüm yolu gösterebilir misin rica etsem o sürümler de oynadığım vakit Ping sorunu yaşamaz mıyım peki ?

Vietnamlılar .ürünleri güzel. diğer sezon kendim için almıştım sorun yoktu

telegramları
Teşekkür ederim Telegram gruplarına girdim umarım güzel bir şey bulabilirim

hayır pingler aynı lobiler aynı tek hesaplar farklıdır
Nereden satın alım yapacağım bilginiz var mı

Teşekkür ederim Telegram gruplarına girdim umarım güzel bir şey bulabilirim

Nereden satın alım yapacağım bilginiz var mı
tek sıkıntısı ödeme yöntemleri. Hileyi de 1 sezon kullandım ban yoktu. İnsallah faydası olur

Buradan bakabilirsin güzel ürünleri var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt